Metamorfose tijdens ontbijt met Kerstman

Geplaatst op: 13 december 2013 door redactie Geen reacties

Layla Koopal presenteert haar passie, waarmee ze mensen vertrouwen geeft.

OH-Ontbijt-Zinn-Layla-Koopal-Haarwerken-kerstfotoZo rol je op dinsdagmorgen 10 december na het Sinterklaas feest je bed uit en loop je zomaar de Kerstman tegen het lijf. Ruim 25 ondernemers bezochten de afsluitende netwerkbijeenkomst van 2013 met medewerking van Frans Koopal Haarwerken, Zorgcentrum ZINN onder begeleiding van Désirée Boerema. 

Deze ochtend trof men de ho, ho, ho Kerstman bij de ingang van Zorgcentrum ZINN. Waarna Kerstnimf de ondernemers verwelkomde voor het netwerkontbijt. Enkele ondernemers waren al incognito aanwezig en werden pas herkend – door hun haarwerken – tijdens de introductie.

Layla is zo’n enthousiaste vrouw, je merkt zo duidelijk dat ‘haar werk’ haar passie is” – Marja Stegewans (TIB bv)

Frans Koopal Haarwerken

OH-Ontbijt-Zinn-Layla-Koopal-HaarwerkenDeze ochtend stond in het teken van de passies van Layla Koopal. Vol enthousiasme vertelde ze als kleinste persoon, dat ze de grootste fan is van Sinterklaas. Voor dit jaarlijks volksfeest verzorgd ze de kleding en schmink van Sinterklaas en zijn Pieten.

Vol verbazing werd gereageerd op de echtheid en samenstelling van de haarwerken. Zo kregen o.a. Marjan Bachman, Gonny Setz, Desiree Celant, Patricia Diercks en Maria Venema een make-over. Zie foto’s.

Het ontbijt was weer uitgebreid. Super verzorgd. Warme eitjes, verse broodjes, luxe broodjes, suikerbrood en heerlijk vers fruit. Dit was mede mogelijk gemaakt door Zorgcentrum Zinn. De bijeenkomst vond plaats in het Grand Café De Dilgt. Een levendig en veelzijdig zorgcentrum in Haren, waarvan Aletta Binnenkamp de locatie manager is.

Vandaag voor het eerst op een bijeenkomst bij Ondernemend Haren geweest. Ik heb het ervaren als een informele bijeenkomst met een gemoedelijke sfeer.” – Maria Venema (Gaslijn b.v.)

Ondernemend Haren opent deuren

Maak optimaal gebruik van Ondernemend Haren. Dat begint bij de aanwezigheid van de bijeenkomsten en achterhaal wat je voor elkaar te bieden hebt. Bijvoorbeeld: deel zoekvragen met elkaar zoals “ik ben op zoek naar bedrijven die niet (of te weinig) kennis/tijd hebben om social media in te zetten voor hun bedrijf maar het wel graag in willen zetten”. Door deze concrete zoekvragen te delen kun je nog concreter gebruik maken van elkaars netwerk, denk met elkaar mee.

Prettige feestdagen en tot de jaarvergadering op 21 januari as.

Met vriendelijke groet,
namens Ondernemend Haren

Ronald Zuidema

PS. De zebijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door:

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Reageer