Café de Zaak

Kaart wordt geladen...

Adres
Vondellaan 6
9752 EC     Haren 

Cafe-de-Zaak-Haren_Jan-TuinmanIn het centrum van Haren, naast Pizzeria Sa Capanna is Café de Zaak te vinden. Een lokaal voor jong en oud. De gezellige inrichting voorzien van een grote open haard nodigt uit om hier al dan niet in gezelschap van vrienden een tijdje te verpozen.

Wij nodigen u uit om dit prachtige Café eens van binnen te aanschouwen. U kunt ook terecht bij ons voor uw feestjes (besloten mogelijk, echter niet op vrijdag). In overleg serveren wij een uitgebreide borrelgarnituur, een Italiaans buffet is ook mogelijk.

Voor boekingen kunt u bellen met Marlike te bereiken onder: 06 42 71 94 30 of 050-3080964. Ook kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. Besloten feestjes zijn mogelijk behalve op vrijdag.

Iedere eerste donderdag van de maand organiseert Café de Zaak de gezellige Vrouwenavond.

Deze tot nu toe succesvolle avond staat in het teken van gezellig samenzijn van al die dames die door hun drukke werkzaamheden die gezin en/of baan met zich meebrengen amper tijd hebben om zich eens zonder verplichtingen te ontspannen. Mannen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!

Activiteiten

  • Geen evenementen op deze locatie
    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn