Vier Verhuur Haren

VierVerhuur-Haren-Banner

Vier Verhuur geeft kleur en sfeer aan je feest. Voor stoelen, tafels, statafels, servies en decoratie kun je bij Vier Verhuur terecht. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Dus ook voor maatwerk kun je bij ons aankloppen!

Een bepaalde sfeer neerzetten tijdens een feest, bijeenkomst of evenement? Dan kan met de inrichting en aankleding veel bereikt worden, bijvoorbeeld door specifiek kleuren of materialen te gebruiken. Met veel creativiteit kan Vier Verhuur ervoor zorgen dat de juiste toon gezet wordt.

Vier Verhuur inschakelen voor

  • Opening van een winkel, tijdens een congres of beurs, bij de start van een campagne… allemaal momenten waarbij je als onderneming de aandacht wil trekken.
  • Tuinfeest: een tuinfeest wordt pas echt een tuinfeest met mooie tafels, stoelen, slingers, borden, bestek, bekers, glazen, lantaarns en lampen (prikkabels).
  • Bedrijfsborrels: ook voor (bedrijfs)borrels kun je bijvoorbeeld statafels, wijn- of bierglazen en leuk gekleurde schaaltjes huren.
  • Kinderfeestjes: wat is er nou leuker dan een kinderfeestje in eigen tuin of in een park te organiseren? Met de juiste tafeltjes, bordjes en slingers maak je een kinderfeestje helemaal af.
  • Kraamfeesten: zoek je voor een kraamfeest nog tafels, bordjes of leuke slingers (denk aan roze of lichtblauwe slingers van viltballetjes), dan helpt Vier Verhuur je graag verder. 

Vier Verhuur is een verhuurbedrijf voor alle soorten feestjes… maar altijd met aandacht voor de uitstraling.

Contact

Contactpersoon:

Vier-Verhuur-Haren-Marieta-Reessink
Mw. Marieta Reessink

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha