Robert Mode

Al een halve eeuw een begrip in Haren: Robert Mode.

Robert Mode is als familiebedrijf uitgegroeid tot twee ruim opgezette, toonaangevende kledingzaken. Gevestigd onder één dak met een ijzersterke reputatie. Wij, Robert en Ingrid Juk als broer en zus, bedienen u met groot enthousiasme in de verkoop van stijlvolle en exclusieve dames- en herenkleding.

Robert Mode Heren

In 1968 startte moeder een succesvolle damesmodezaak. Vader runt de kapsalon die in de damesmodezaak gevestigd zit. Na een 15-jarige loopbaan aan de PC Hoofdstraat in Amsterdam, neemt zoon Marcel in 2000 de kapsalon over en maakt hiervan een herenmodezaak. Deze zaak groeit succesvol uit tot een modezaak in het hoge segment met merken als Stone Island, Dsquared, Neil Barret, C.P. Company, Canada Goosse, Jacob Cöhen, Gran Sasso, John Smedley, Diesel, Woolrich, Mercer Amsterdam, Berwich, Moose Knuckles e.d.

Brandstore Montale Parfums

Tevens is Robert Mode de enige brandstore in het Noorden met de grootste collectie Montale parfums. Door deze merken is Robert Mode een zeer complete brandstore voor heren in de leeftijd van 18-80 jaar geworden! 

Robert Mode is te vinden in het Groningse Haren waar advies en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat.
U bent van harte welkom in de brandstore Robert Mode, gevestigd aan de Rijksstraatweg 185e in Haren, Groningen.

Contact

Contactpersoon:

Mw. Ingrid Juk

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha