Reinhart Orchideeën

Al meer dan 30 jaar is Reinhart Orchideeën een landelijk begrip. Wij ontvangen orchideeën liefhebbers uit het hele land, ook via georganiseerde dagtochten, hiervoor hebben we een ontvangstruimte voor groepen van 4 tot 60 personen. Wij nemen alle tijd om onze passie met u te delen.

Als specialist en vakman weten wij u alles ter vertellen over orchideeën. Tijdens uw bezoek aan onze kas zult u versteld staan van de grote verscheidenheid aan verschillende soorten. Het kweken en groeien van de planten gebeurt in onze kas van 3000m2.

Er is meer! Naast de verkoop van orchideeën wordt ook bloemwerk, kamerplanten en tuinplanten aangeboden. U kunt ons aanbod in alle rust tijdens een wandeling in onze verkoopruimte (350m2)  binnen (500m2) en buitentuin (5000m2) bekijken. Er is een binnen en een buitentuin  en een wandeltuin met vogels en vissen. Tevens kunst, keramiek en nog veel meer! 

Bent u niet in de gelegenheid om zelf te komen dan kunt u ook bestellen via onze webshop.

Frans Reinhart; brengt elke orchidee tot bloei!

50 Jaar geleden is, Frans Reinhart, in  aanraking gekomen met orchideeën. Hij kocht een venusschoen. Oorspronkelijk heeft Reinhart voor een technische opleiding gekozen en meer dan 30 jaar een functie gehad bij een productiebedrijf.

“De Fascinatie voor de natuur was altijd al aanwezig. Als hobby verzamelde en kweekte ik orchideeën in een hobbykas. In 1994 werd de hobbykas een volwaardig kas en sinds 2000 ben ik fulltime kweker”, aldus Frans Reinhart. Zo is zijn passie zijn beroep geworden en brengt hij elke orchidee tot bloei!

Passie uitdragen

Reinhart Orchideeën  heeft als missie het doorgeven van de passie voor orchideeën aan diegene die deze plant met hartstocht verzorgd. Dat doen wij door:

  • het grootste assortiment aan orchideeën in Noord Nederland aan te bieden (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland);
  • onze relaties te informeren dat ook andere soorten orchideeën goed in de huiskamer gedijen;
  • planten te verpotten en opnieuw te laten bloeien;
  • goede voorlichting de optimale bloeiperiode / levensduur;
  • composities, bloemwerken samen te stellen van bloemen en planten als cadeau, relatiegeschenk of andere gelegenheid;
  • het afsluiten van abonnementen voor uw bedrijf;
  • het verzorgen van lezingen met rondleidingen;
  • het verzorgen van lezingen op locatie.

Contact

Contactpersoon:

Dhr. Frans Reinhart

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha