Praktijk Klassieke Homeopathie

Ondernemend-Haren-Klassieke-Homeopathie-Coby-Tjassing-banner

Klassieke Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het vermogen van het lichaam versterkt en stimuleert. Bij verstoring in het lichaam, is het lichaam meestal in staat om het zelf weer in evenwicht te krijgen. In sommige gevallen is het lichaam niet instaat en dan komt homeopathie om de hoek kijken om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te versterken.

Te behandelen klachten

Klassieke Homeopathie is geschikt voor acute klachten en voor klachten die u al langer heeft. Het helpt zowel bij lichamelijke als emotionele klachten en is geschikt voor elke leeftijd, van pasgeborene tot hoge leeftijd.  Daarnaast is het mogelijk om chronische gezondheidsproblemen en gedragsproblemen te behandelen. Ook kan homeopathie uitkomst voor problemen om zwanger te worden, tijdens de zwangerschap, rondom de bevalling en na de bevalling.  Kijk voor meer informatie op de website. 

Behandelwijze

De homeopathie gaat uit van de hele mens en geen mens is gelijk. Een behandeling wordt specifiek op u als persoon afgestemd. U kunt starten met een gratis intakegesprek van ongeveer 30 minuten. Hierin krijgt u de gelegenheid kort uw klachten te vertellen en vragen te stellen.  Daarnaast zal uitgelegd worden hoe voor u de behandeling er uit zou kunnen zien.

Heeft u gezondheidsproblemen die u graag op een natuurlijke wijze wilt oplossen en vraag u zich af of homeopathie voor u een mogelijkheid is? Neemt u dan contact op om uw vraag te stellen of om een afspraak te maken voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Klassieke Homeopathie HarenOndernemend-Haren-Klassiek-Homeopaten-Coby-Tjassing
is aangesloten bij de NVKH:

 

Facebook

 

 

Contact

Contactpersoon:

Mw. Coby Tjassing

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha