Postillion Hotel Haren

Postillion Hotel Haren Groningen is een ideaal gelegen uitgangspunt om het noorden van Nederland te ontdekken.

Ons hotel ligt aan de rand van Groningen. Per fiets kunt u de stad Groningen bereiken. Of de mooie omgeving van Haren verkennen. Hiervoor zijn hotelfietsen te huur op basis van beschikbaarheid en fiets-en wandelroutes zijn aan de receptie te verkrijgen. Haren is uitgeroepen tot de ‘Beste gemeente van Nederland 2011’.

De bereikbaarheid van ons hotel is gemakkelijk. Onze locatie is dichtbij de snelweg A28 in Haren en de levendige universiteitsstad Groningen ligt op slechts 5 minuten rijden. Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Haren met winkels en eetgelegenheden of breng een bezoekje aan de Hortus Haren.

Al onze 97 hotelkamers zijn voorzien van basisfaciliteiten en zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, diverse vergaderzalen en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast heeft het hotel een business point voor korte meetings, werkbesprekingen of flexwerken. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van wireless internet via WIFI.

Wij heten u van harte welkom in ons hotel in onze lunchruimte voor een ontmoeting of als gast voor een overnachting via één van onze arrangementen.

Contact

Contactpersoon:

Mw. Denise Huver

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha