Lisa Lisa Damesmode

Ondernemend-Haren-Lisa-Lisa-Damesmode-header2

Actuele mode voor de vrouw van nù. Lisa Lisa is een sfeervolle damesmode winkel in het centrum van Haren. Je vindt er diverse gerenommeerde merken die per seizoen worden beoordeeld. Elk seizoen wordt de zomercollectie of wintercollectie met zorg ingekocht, zodat je alles kunt mixen en matchen voor het creëren van je eigen stijl

Lisa Lisa damesmode heeft een bijzondere groei doorgemaakt. Groei in de diverse merken en ook in de kledingstijl die ze specifiek in de winkel willen aanbieden. Voor Lisa Lisa damesmode zijn eerlijke producten en kleding met oog voor de makers en het land van herkomst van belang. Natuurlijke stoffen en vooral kleding met een visie op kwaliteit.

Op hun website laten ze dat graag zien. Daar krijgt u een indruk van hun actuele collectie met de seizoenskleuren en vrolijke prints. Dit alles is uitstekend te combineren met hun accessoires en tassen uit hun collectie. 

Veel leuker vinden zij het om u te verwelkomen in hun winkel om de hele collectie te bekijken. Ze dienen u van advies. Voor elk wat wils en actuele mode voor de vrouw van nù, U !

Hartelijk welkom bij Lisa Lisa damesmode in Haren. 

Agnes en Wilma

Facebook Zie ook onze Facebook pagina

Contact

Contactpersoon:

Mw. Agnes en Wilma

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha