Kapsalon Jos Coiffures

Wilt u een nieuw en modern kapsel hebben? Dan kunt u terecht bij de kapsalon Jos Coiffures in Haren! Ook kunt u hier terecht voor advies over de verzorging en behandeling van uw haar. De salon is voor zowel jong als oud en heeft een speciale kinderhoek en kinderstoel voor de kleinste onder ons geplaatst.

Ook kunt u bij ons een kinderfeestje organiseren. We gaan één uur met de kinderen aan de slag met make-up, nagels lakken en het haarverzorging. Vervolgens gaan we één uur lang foto's maken. De jarige krijgt van dit feestje een portfolio. De kinderen hoeven niet stil te zitten en we voorzien ze van verjaardag traktaties met drinken en chips.

Oriflame biedt kwaliteitsproducten binnen make-up, huidverzorging, geuren, lichaamsverzorging, haarverzorging, accessoires en wellness en carriére. Vraag in onze winkel naar folders en brochures of maak een afspraak met Esther Wiersema.

Een andere aangename verassing is om uw partner, vriend of vriendin te verassen met een metamorfose. Tussen binnenkomst en vertrek zullen wij de gast verassen met een professionele verandering van zijn of haar uiterlijk van het gezicht.

Maak een afspraak via ons contactformulier. Jos Coiffures biedt u een mooie kijk in de spiegel.

Contact

Contactpersoon:

Mw. Esther Wiersema

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha