HARRY | GRAPHIC DESIGN

Harry-Zijderveld-Haren-header2

Dit wil ik en dat doe ik: ongewoon goede en mooie dingen maken.

Sinds 1989 werk ik als zelfstandig ontwerper en vormgever. Grafisch ontwerpen/vormgeven zie ik altijd als een boeiend, uitdagend en spannend spel wat ik eindeloos speel, met vele componenten en met een - ook voor mij - vaak verrassende uitkomst. Streven naar maximale synthese. Aan de ene kant de wensen, vragen, verwachtingen en eisen van de opdrachtgever. Aan de andere kant het inzicht, mijn ambitie, gedrevenheid, professionaliteit, ervaring, nieuwsgierigheid en talent om voor elke opdracht een uniek en op maat vormgegeven product te bedenken, inhoud te geven en te realiseren. Dit is geïnspireerd balanceren, grenzen opzoeken, verrassende invalshoeken toepassen, beschouwen en reflecteren waarbij telkens het ontwerp-plezier de kern vormt.

Zowel de ontwerpfases als het productietraject worden transparant en helder geformuleerd en gecommuniceerd. In dit complexe spanningsveld van wensen, eisen, verwachtingen, ideeën, ontwerpen en visualiseren voel ik me bijzonder thuis.

Omdat alle communicatie via mij verloopt ontstaat er geen ‘ruis’. Van het eerste oriënterende gesprek tot en met het leveren van het eindproduct - in welke vorm dan ook - ben ik de spil en de constante factor in het hele proces. Als een opdrachtgever besluit om met mij te willen samenwerken is mijn intentie altijd om dit het begin te laten zijn van een mooie, vruchtbare, inspirerende, persoonlijke en duurzame relatie.

Geluk is de manier waarop we reizen.

Contact

Contactpersoon:

Dhr. Harry Zijderveld

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha