Ger Onnes de Barbier van Haren

Ger-Onnes-Barbier-van-Haren-header

De Barbier van Haren is een jong en dynamisch kappersteam dat op de hoogte is van de laatste trends volgend met de hoogste kwaliteit aan vakmanschap. Als heren en dames kapper volgen wij de laatste trends van mode kapsels, kleur technieken, haar verlenging, volume behandelingen. Voor een gedegen advies bekijken wij eerst de natuurlijke valling van het haar en zullen dan de mogelijkheden van het haar benutten om een gemakkelijk eigentijds vallend model voor het haar te vinden!

Herenkapper

Als wereldkampioen hebben wij als herenkapper verstand van het kappersvak. Naast advies voor je coupe of styling en knippen kun je ook geschoren worden. Een traditionele ontspannende scheerbeurt met hoofdhuidmassage, en het trimmen van je baard. Wij zijn de barbier voor baarden, scheren en bakkebaarden bijwerken.

Dameskapper

Wij adviseren over een goed zittende gemakkelijke coupe, kleur of stijl die bij jou en jouw haar past. Je wordt vriendelijk en gastvrij ontvangen. Je kunt bij ons terecht voor advies, knippen, kleuren, styling, bruidskapsels, haar verlenging en volume behandelingen. Wij verlenen hoogwaardige service voor onder andere het gratis bijknippen van pony of lok.

Ger Onnes internationaal bekroond mode kapper

  • Europees kampioen 1x goud 2x brons
  • 2x Winnaar Rose Dior Paris
  • Vijfvoudig Nederlands kampioen en 5 jaar lang elke landelijke hoofdprijs gewonnen
  • Wereld kampioen 2x goud 1x zilver 1x brons

Contact

Contactpersoon:

Ger-Onnes-Barbier-van-Haren
Dhr. Ger Onnes

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha