Flim Architecten Haren

Flim Architecten Haren is een jong en ambitieus bureau. Onze missie: Flim Architecten biedt haar opdrachtgevers hoogwaardige architectuur middels een inzichtelijk ontwerpproces en vanuit een helder concept. De relatie met de omgeving is een belangrijk element in ieder ontwerp. Duurzaam Bouwen is in haar dienstverlening een speciaal aandachtspunt. 

Ons werkterrein bevindt zich zowel binnen de stedelijke bebouwing als de meer landelijke context. U kunt als particulier bij ons terecht voor bijvoorbeeld het ontwerpen van uw woning of bedrijf. Daarnaast kunt  u bij ons terecht als professionele opdrachtgever voor utiliteit- en woningbouw.

Een inzichtelijk ontwerpproces biedt u als opdrachtgever zekerheid. Heldere stappen met daarbinnen heldere beslismomenten.  Een ontwerp maken doen we na de inventarisatie van elk project:

  • het programma van eisen
  • het budget
  • uw ideeën
  • het bestemmingsplan
  • het beeldkwaliteitsplan

Flim Architecten Haren ontzorgt het volledige traject. Van de verkennende ontwerpstudie tot bouwaanvraag, prijsvorming en bouwbegeleiding. Daarin werken we niet alleen. Om aan uw vraag te kunnen voldoen werken wij samen met een schil van adviseurs, ieder met een eigen specialisme.

Met onze kennis kunnen wij u altijd een integraal ontwerp bieden.

Contact

Contactpersoon:

Flim-Architecten-Haren-Diana-Flim2
Mw. Dianne Maas-Flim

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha