BigPixel Animation Studio

BigPixel-Haren-banner

Iedereen in ons team heeft zijn eigen persoonlijke en professionele kwaliteiten. Maar samen hebben we één gemene deler: een ongekende passie voor het realiseren van animaties.

VERHALEN VERTELLEN

Bigpixel wil verhalen vertellen. Verhalen die wij tot leven wekken met behulp van geavanceerde 2D of 3D animaties en visualisaties. Dat is onze passie en daarin willen we het verschil maken. We zien onszelf als regisseur binnen een virtuele wereld. Het verfilmen van het script gebeurt softwarematig vanachter de computer. En zoals een goede film beklijft op inhoud en goed acteerwerk. Zo streven wij altijd naar het realiseren van tijdloze, kwalitatief hoogwaardige 2D of 3D animaties en visualisaties.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Bigpixel ziet het realiseren van animaties geenszins als een doel op zich. Wel als een prachtig instrument om vooraf gestelde doelen te realiseren. Demogelijkheden zijn immers legio en nemen dankzij de vele nieuwe ontwikkelingen alleen maar toe. Behalve de ‘klassieke’ toepassingen in film en op tv, zijn animaties tegenwoordig niet meer weg te denken op onder meer het internet, in games en in app’s. Wij leggen ons dan ook toe op een grote variëteit aan toepassingen in zowel binnen- als buitenland.

KWALITEIT IS ALTIJD LEIDEND

Bigpixel staat voor kwaliteit. Kwaliteit die zich openbaart tot in de kleinste details van onze animaties. Zoals in de ademhaling en lippensynchronisatie van een karakter animatie, het virtuele decor, waarin de karakters zich bewegen en zo meer. Door op detailniveau bijzonder kritisch te zijn en tot ver achter de spreekwoordelijke komma alles tot in de puntjes uit te werken, tillen we de animaties en de levensechtheid ervan naar een zeer hoog niveau.  

SAMENWERKING

Bigpixel heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Samenwerking waarbij uw ideeën en specifieke wensen onze voornaamste bron van inspiratie zijn. Wij denken graag proactief en creatief met u mee en zoeken graag samen met u naar de beste en meest efficiënte animatieoplossingen.

 

Contact

Contactpersoon:

Dhr. Alexander Otto

Uw naam*:

Uw email*:

Onderwerp:

Uw bericht:

captcha