Bedrijven uitgelicht

  • De-Grijs-Assurantien-Haren-logo
  • Inouii-Damesmode-Haren-logo2
  • Bulthuis_Uitzendbureau-Haren-logo

Ga naar website De Grijs Assurantien Haren

U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en begeleiding op het gebied van verzekeringen en financiële diensten als Hypotheken en Leningen. Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken heeft in het dagelijks leven. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s hiervan verzekerd dienen te worden. Hierbij geven wij u adviezen over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Om op al deze terreinen deskundig te blijven scholen wij ons voortdurend bij. Alleen op die manier is het mogelijk de ontwikkelingen en actualiteiten nadrukkelijk op de voet te volgen. Dat is in ons, maar zeker ook in uw belang. Naast deze advisering begeleiden wij de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekering of hypotheek onderbrengt.

Inouii-Damesmode-Haren-bannerEen damesmode winkel voor de werkende vrouw met gevoel voor stijl. 

FacebookVolg ons op Facebook

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kennis van zaken. Dat is BULTHUIS uitzendbureau! We kennen uw markt en de specifieke uitdagingen binnen uw sector. 

In een veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk. Dit kost ook veel tijd. Daarom is het goed om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast.

Bij BULTHUIS uitzendbureau verdiepen we ons in de talenten en ambities van de medewerkers, waarbij tevens de ervaringen en tekortkomingen van de kandidaten aan de orde komen. Het is onze uitdaging om tot verrassende combinaties te komen die echt werken. Bij BULTHUIS uitzendbureau weten we dat achter elk bedrijf een organisatie schuil gaat waarbij medewerkers het verschil maken. 

BULTHUIS uitzendbureau is thuis in alle branches en sectoren, maar is toonaangevend in:

  • Productie
  • Winkelpersoneel
  • Horeca & Catering
  • Techniek
  • Financiële dienstverlening
  • Bouwpersoneel

Ingmar Beijl

Stetler is er voor u als ondernemer. U wilt graag verder werken aan uw bedrijf en niet te veel tijd kwijt zijn met administratieve zaken. Of u nu net gestart bent of al jaren in uw markt actief: Stetler neemt u graag alle zorg uit handen op het gebied van accountancy, belastingadvies en financiële ondersteuning. Uw belang is daarbij leidend. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor het maken van een afspraak. Samen met u kijken we dan naar uw situatie en bedenken we een oplossing op maat. Stetler: uw geld is ons werk!

Voor iedere modebewuste vrouw. Voor nieuwe kleding kunt u eerst kijken bij Herman de Vries Mode in Haren. Wij hebben steeds wat nieuws, en onze enorme collectie aan mantels, jassen en jacks is uniek. U ontvangt van ons een eerlijk en deskundig kledingadvies voor nieuwe ideeën en inzichten in de laatste trends. Wij staan voor u klaar.

De krant Haren de Krant is zowel als digitale krant als ‘echte krant‘ beschikbaar. Zie www.harendekrant.nl. De echte krant wordt in de gemeente Haren bij alle adressen bezorgd met uitzondering van de brievenbussen waar een Nee-Nee sticker op zit. Daarnaast wordt de krant ook verspreid in Glimmen, Zuidlaren, Groningen-Zuid, Eelde, Paterswolde, Vries, Iedere maand worden er zo’n 40.000 exemplaren bezorgd.

Onze experts staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service: drie belangrijke pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens Haren. Onze klanten krijgen bij elke Pearle opticien professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg voor de ogen en dat al 50 jaar. Dat heeft Pearle tot de grootste optiekketen van Nederland gemaakt voor brillen en contactlenzen. Bovendien de enige optiekketen met het keurmerk van het Keurmerkinstituut.

Gratis deskundige oogmeting. Meten is weten. Dat geldt ook voor uw ogen. Een zonnebril is niet alleen van belang in de zomer, maar juist ook bij de laagstaande zon in het voor- en najaar.

Wij zijn graag uw opticien. Gediplomeerd en hulpvaardig. Met de meeste keuze uit glazen, monturen, zonnebrillen en contactlezen.

Little things, make big days. Poggibonsi is het mini-modewarenhuis voor trendsetters en modeliefhebbers in Haren. Poggibonsi biedt een verrassende en inspirerende omgeving die volhangt met creatieve en modieuze labels voor vrouwen. Een paradijs voor de echte modeliefhebber.

De gedeelde passie voor mode en de synergie tussen vader en dochter zijn belangrijke drijfveren. Dit komt tot uiting in de samenstelling van de collecties en de interieur.

Door de huidige tendens in de economie zijn wij geïnspireerd geraakt door het motto “little things make big days”. Denk bijvoorbeeld aan een petrol kleurige jurk van Humanoid, een brandweer rode trui van Turnover, poederrose wedges van Essentiel, een super warme dons jas van het Italiaanse Tre uno Tre,…het zijn allemaal “little things” die ons bewegen tot bewuster genieten.

v/d Woude regelt al jaren verhuizingen voor zowel particulier als bedrijf. v/d Woude beperkt zich niet alleen tot Nederland maar bevindt zich ook op de internationale markt. Het grootste gedeelte van de klanten komt echter wel uit Haren of Groningen. Tijdens de verhuizingen is er veel persoonlijke aandacht voor vakmanschap, zorgvuldigheid en service. Van der Woude is tevens een erkend verhuisbedrijf en daarom bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Ouder worden betekend voor velen zorg of hulp. Dit omdat iedereen het liefst gezond oud wordt. Als het niet meer mogelijk is om zonder zorg of hulp te leven kunt u denken aan De Zonnehof woonzorgcentrum. U blijft de volledige regie over uw leven houden met zorg en hulp van de medewerkers van De Zonnehof.

De Zonnehof staat voor kleinschalig wonen. Ze werken in overzichtelijke groepen, van maximaal 10 bewoners, waarin iedere bewoner zichzelf mag zijn. Totaal zijn er 5 woongroepen. Daarnaast beschikt de Zonnehof nog over een aantal aanleun- appartementen voor zelfstandig wonen met een mogelijkheid voor thuiszorg.

Naam Adres Contact
Hortus Haren Kerklaan 34
9751 NN Haren
050 5370053
info@hortusharen.nl
Hoveniers / Groenvoorzieningsbedrijf Nuver Meerweg 163
9752 XA Haren
050 5340499 of 06 51514952
info@hovenier-nuver.nl
Hoveniersbedrijf Arjan Nuver Meerweg 159
9752 XA HAREN
050 308 07 69
nuver003@planet.nl
Hubo van der Werf Kerkstraat 10
9751 BC Haren
050 5346870
haren@hubo.nl
Hutten Management & Consultancy Onnerweg 55
9751 VB HAREN GN
06 44424576
janhutten@bestvalueaanpak.nl
iDees Online Mottenbrink 1C
9755 PP HAREN
06-43456343
info@iDeesonline.nl
IES – Industrial Engineering Services Rijksstraatweg 261
9752 CC HAREN
06 53632226
jelle.gernaat@iesbv.nl
IJssalon Italini Rijksstraatweg 190
9752 BR HAREN
050 534 78 92
Info@italiniharen.nl
ING Bank Rijksstraatweg 156
9752 BN Haren
020-22 888 88
kantoor.haren@ing.nl
Inouii Damesmode Rijksstraatweg 165
9752 BE HAREN
050 5344170
info@inouii.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende