Bedrijven uitgelicht

Bankieren bij de ING. Zonder gedoe op een slimme en professionele manier uw bankzaken regelen. Zelf als het kan en met persoonlijk en deskundig advies als u dat wilt. 

Betrouwbaar en deskundig. U wilt graag een betrouwbare bank. Een bank die haar beloftes nakomt en haar kennis actief met u deelt. Een bank die alert inspeelt op uw behoeften en alle beschikbare deskundigheid voor u inzet. Bij de ING vindt u wat u zoekt. Met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders is de ING één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. 

Bankieren zoals u dat wilt. U bepaalt bij de ING hoe u uw bankzaken wilt regelen. Waar en wanneer u dat uitkomt: of u dat nu via internet, telefoon of kantoor doet. En heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan staat er altijd een adviseur voor u klaar.

Yugo-Haren-header

Sushi en Grill all-you-can-eat restaurant in Haren. Yugo is een Sushi en Grill all-you-can-eat restaurant in Haren. Er zullen diverse Japanse, Chinese en andere Aziatische gerechten geserveerd worden. Met het concept dat Yugo gebruikt kun je via een menukaart aankruizen welke gerechten je wilt eten. Alles wordt vervolgens aan tafel geserveerd! En dit alles in een all-you-can-eat vorm!

Kies uit meer dan 80 gerechten, en ook als je vegetarisch bent of je liever geen rauwe vis eet, heb je voldoende keuze uit de rijkdom aan smaken die de Chinese en Japanse keuken te bieden hebben. En zoals je van ons gewend bent, hechten we uiterste waarde aan gezond eten. Dus kom lekker gezellig tafelen met vrienden en familie – het wordt ongetwijfeld smullen geblazen!

Yugo is gelegen aan de Rijksstraatweg in het centrum van Haren – we zijn naast de ING Bank. Parkeergeledenheden zijn er in de directe omgeving ruim aanwezig.

Fitness met Personal Trainer in Haren

Fit20 is een korte intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: high intensity training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

De resultaten van fit20 zijn merkbaar en meetbaar. Binnen 3 maanden voelen klanten zich sterker, fitter en energieker. Een fit20 studio is schoon, fris en er wordt met aandacht getraind. De studio’s zijn uitgerust met top apparatuur.

Bel of mail voor een gratis kennismakingstraining: www.fit20haren.nl | – 050-2111789

De beste winkel om al je nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te kopen en verkopen!

MijnTafel is er voor iedereen. Voor webshops, die via MijnTafel hun producten fysiek kunnen verkopen. Voor particulieren die hun zolder willen opruimen en voor hobbyisten die bij MijnTafel een platform hebben om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222.

Nome-Advocaten-Haren-banner

NOME advocaten richt zich op het midden- en kleinbedrijf en non-profitorganisaties maar staat ook particulieren bij.

Het kantoor voorziet in een groeiende behoefte aan gespecialiseerde rechtshulp op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht (handelsrecht, vennootschapsrecht, fusies en overnames), planologisch bestuursrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en procesrecht. Verwezen wordt naar de pagina met weergegeven specialisaties.

 

NOME advocaten voorziet u van een degelijk plan van aanpak, een snelle en doelmatige werkwijze en rapportage omtrent vorderingen conform offerte. NOME advocaten werkt samen met vrijwel alle (rechtsbijstand) verzekeraars.

Onbetwiste deskundigheid, een pro actieve houding en heldere afspraken vooraf zorgen er voor dat bedrijfsleven, particulieren en non- profitorganisaties de weg naar ons kantoor gevonden hebben.

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en mogelijke samenwerking.

Ondernemend-Haren-Klassieke-Homeopathie-Coby-Tjassing-banner

Klassieke Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die het vermogen van het lichaam versterkt en stimuleert. Bij verstoring in het lichaam, is het lichaam meestal in staat om het zelf weer in evenwicht te krijgen. In sommige gevallen is het lichaam niet instaat en dan komt homeopathie om de hoek kijken om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te versterken.

Te behandelen klachten

Klassieke Homeopathie is geschikt voor acute klachten en voor klachten die u al langer heeft. Het helpt zowel bij lichamelijke als emotionele klachten en is geschikt voor elke leeftijd, van pasgeborene tot hoge leeftijd.  Daarnaast is het mogelijk om chronische gezondheidsproblemen en gedragsproblemen te behandelen. Ook kan homeopathie uitkomst voor problemen om zwanger te worden, tijdens de zwangerschap, rondom de bevalling en na de bevalling.  Kijk voor meer informatie op de website. 

Behandelwijze

De homeopathie gaat uit van de hele mens en geen mens is gelijk. Een behandeling wordt specifiek op u als persoon afgestemd. U kunt starten met een gratis intakegesprek van ongeveer 30 minuten. Hierin krijgt u de gelegenheid kort uw klachten te vertellen en vragen te stellen.  Daarnaast zal uitgelegd worden hoe voor u de behandeling er uit zou kunnen zien.

Heeft u gezondheidsproblemen die u graag op een natuurlijke wijze wilt oplossen en vraag u zich af of homeopathie voor u een mogelijkheid is? Neemt u dan contact op om uw vraag te stellen of om een afspraak te maken voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Klassieke Homeopathie HarenOndernemend-Haren-Klassiek-Homeopaten-Coby-Tjassing
is aangesloten bij de NVKH:

 

Facebook

 

 

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin.

De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm -en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen.

Merkschoenen voor het hele gezin

Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, Cellini, s. Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris.

Ook herenschoenen vindt u bij Ziengs: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Ecco, Panama Jack, Van Bommel, Vertice, Floris van Bommel, Invinci, Van Lier en Timberland. 

Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.

Eitens Haren b.v. Transportbedrijf

opisopvoordeelshop-haren-banner

Op = Op Voordeelshop is goedkoper met A-merken van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Bekijk ons complete assortiment en profiteer van onze 3 voor aanbiedingen.

Wij zijn dé grootste voordeelshop van Nederland. Op = Op Voordeelshop is specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Wij bieden een ruim assortiment van onder andere shampoo, conditioner, deodorant en wasmiddel en allemaal van de bekendste merken als Dove, Nivea, Robijn en Zwitsal. Man, vrouw, jong en oud, iedereen kan bij ons terecht.

Op = Op Voordeelshop heeft continu scherpe kortingen, speciaal voor jou. Wij denken graag met je mee en weten dat er producten zijn die je dagelijks en veelvuldig gebruikt. Daarom kun je bij ons profiteren van de combinatie formule. Bij Op = Op Voordeelshop kun je altijd drie dezelfde artikelen of drie verschillende artikelen van hetzelfde bedrag, combineren voor één scherpe prijs.

Hoe fijn is dat?! Daarnaast geldt bij ons, hoe meer artikelen je koopt, hoe goedkoper je uit bent. Dus vul snel je winkelmandje bij dé goedkoopste van Nederland. 

Liefs, Op = Op Voordeelshop

U huurt Pi-it in voor projectleiding, consultancy of training op het gebied van organisatie en IT. Wij hebben ervaring in life sciences, farmacie, medische sector, finance, verzekeringen, internet en industrie.

Wij hebben ervaring met:

  • Veranderingsprogramma’s en -projecten, Business Proces Management, Electronic Document/Content Management, digitalisering en vernieuwing van producten
  • Kwaliteitssystemen, Data Integrity en compliance: GxP, Computerized System Validation, 21 CFR Part 11
  • Meet- en regelsystemen

U waardeert ons om onze kernwaarden: respect voor alle betrokkenen, enthousiasme, daadkracht en kwaliteit

Naam Adres Contact
ING Bank Rijksstraatweg 156
9752 BN Haren
020-22 888 88
kantoor.haren@ing.nl
Inouii Damesmode Rijksstraatweg 165
9752 BE HAREN
050 5344170
info@inouii.nl
Installatieburo Haren Klaverlaan 44
9753 BN Haren
06 30643964
info@installatieburoharen.nl
Intermezzo Haren Rijksstraatweg 152
9752 BN Haren
050 5351727
info@intermezzoharen.nl
J. Bolt B.V. Felland Noord 2
9753 TB Haren
050 5344885
info@jbolt.nl
Jacob Mode Haren Meerweg 13
9752 JA HAREN
050 534 82 22
info@jacobmode.nl
JDEJONG Accountancy & Advies Meerweg 143A
9752 XA Haren
050 5770019
jdejong@jdejongaccountants.nl
Joy Mode Haren Rijksstraatweg 163
9752 BE Haren
050-5346104
haren@joymode.nl
Julia’s Lingerie Rijksstraatweg 187
9752 BE Haren
050-5343060
julias@cereslingerie.nl
Jumbo Supermarkten Haren Kroonkampweg 10
9752 KH Haren
(050) 520 60 90
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende