Bedrijven uitgelicht

 • BigPixel-Haren-logo
 • Notariaat-Haren-logo
 • De-Grijs-Assurantien-Haren-logo

BigPixel-Haren-banner

Iedereen in ons team heeft zijn eigen persoonlijke en professionele kwaliteiten. Maar samen hebben we één gemene deler: een ongekende passie voor het realiseren van animaties.

VERHALEN VERTELLEN

Bigpixel wil verhalen vertellen. Verhalen die wij tot leven wekken met behulp van geavanceerde 2D of 3D animaties en visualisaties. Dat is onze passie en daarin willen we het verschil maken. We zien onszelf als regisseur binnen een virtuele wereld. Het verfilmen van het script gebeurt softwarematig vanachter de computer. En zoals een goede film beklijft op inhoud en goed acteerwerk. Zo streven wij altijd naar het realiseren van tijdloze, kwalitatief hoogwaardige 2D of 3D animaties en visualisaties.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Bigpixel ziet het realiseren van animaties geenszins als een doel op zich. Wel als een prachtig instrument om vooraf gestelde doelen te realiseren. Demogelijkheden zijn immers legio en nemen dankzij de vele nieuwe ontwikkelingen alleen maar toe. Behalve de ‘klassieke’ toepassingen in film en op tv, zijn animaties tegenwoordig niet meer weg te denken op onder meer het internet, in games en in app’s. Wij leggen ons dan ook toe op een grote variëteit aan toepassingen in zowel binnen- als buitenland.

KWALITEIT IS ALTIJD LEIDEND

Bigpixel staat voor kwaliteit. Kwaliteit die zich openbaart tot in de kleinste details van onze animaties. Zoals in de ademhaling en lippensynchronisatie van een karakter animatie, het virtuele decor, waarin de karakters zich bewegen en zo meer. Door op detailniveau bijzonder kritisch te zijn en tot ver achter de spreekwoordelijke komma alles tot in de puntjes uit te werken, tillen we de animaties en de levensechtheid ervan naar een zeer hoog niveau.  

SAMENWERKING

Bigpixel heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Samenwerking waarbij uw ideeën en specifieke wensen onze voornaamste bron van inspiratie zijn. Wij denken graag proactief en creatief met u mee en zoeken graag samen met u naar de beste en meest efficiënte animatieoplossingen.

 

Notariaat-Haren-banner

Notariaat Haren

In welke fase van het leven u zich ook bevindt, soms is juridische bijstand van een notaris gewoon noodzakelijk. De mensen van Notariaat Haren staan u bij op de moeilijke én prettige momenten in het leven, omdat ze weten hoe belangrijk kwaliteit is als het om persoonlijke zaken en zakelijk succes gaat.

Van familie & vermogen tot vastgoed

Door creatief met u mee te denken overtreffen we graag uw verwachtingen. Van familie & vermogen tot vastgoed: Notariaat Haren heeft alle expertise in huis voor een complete notariële service.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Ga naar website De Grijs Assurantien Haren

U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en begeleiding op het gebied van verzekeringen en financiële diensten als Hypotheken en Leningen. Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken heeft in het dagelijks leven. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s hiervan verzekerd dienen te worden. Hierbij geven wij u adviezen over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Om op al deze terreinen deskundig te blijven scholen wij ons voortdurend bij. Alleen op die manier is het mogelijk de ontwikkelingen en actualiteiten nadrukkelijk op de voet te volgen. Dat is in ons, maar zeker ook in uw belang. Naast deze advisering begeleiden wij de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekering of hypotheek onderbrengt.

Baboffel is de kinderwinkel waar iedereen, jong en oud, zich welkom weet. Op zoek naar echt speelgoed voor uw (klein)kind, iets moois voor in de kinderkamer of een beer voor het leven, bij Baboffel heeft u een ruime keuze en krijgt u deskundig advies.

Om een optimale omgeving te creëren, rust en ontwikkeling centraal te stellen, kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Daarom selecteren we onze producten op kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid. Stap binnen voor het speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Ook kunt u bij ons terecht voor beddengoed, romantische meubels en lampen voor een sfeervolle kinderkamer. Bent u verzamelaar van Steiff of de houten figuren uit het Erzgebergte dan is Baboffel uw adres in het Noord Nederland.

Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het bepalen van uw keuze.

 

 

 

Inouii-Damesmode-Haren-bannerEen damesmode winkel voor de werkende vrouw met gevoel voor stijl. 

FacebookVolg ons op Facebook

VierVerhuur-Haren-Banner

Vier Verhuur geeft kleur en sfeer aan je feest. Voor stoelen, tafels, statafels, servies en decoratie kun je bij Vier Verhuur terecht. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Dus ook voor maatwerk kun je bij ons aankloppen!

Een bepaalde sfeer neerzetten tijdens een feest, bijeenkomst of evenement? Dan kan met de inrichting en aankleding veel bereikt worden, bijvoorbeeld door specifiek kleuren of materialen te gebruiken. Met veel creativiteit kan Vier Verhuur ervoor zorgen dat de juiste toon gezet wordt.

Vier Verhuur inschakelen voor

 • Opening van een winkel, tijdens een congres of beurs, bij de start van een campagne… allemaal momenten waarbij je als onderneming de aandacht wil trekken.
 • Tuinfeest: een tuinfeest wordt pas echt een tuinfeest met mooie tafels, stoelen, slingers, borden, bestek, bekers, glazen, lantaarns en lampen (prikkabels).
 • Bedrijfsborrels: ook voor (bedrijfs)borrels kun je bijvoorbeeld statafels, wijn- of bierglazen en leuk gekleurde schaaltjes huren.
 • Kinderfeestjes: wat is er nou leuker dan een kinderfeestje in eigen tuin of in een park te organiseren? Met de juiste tafeltjes, bordjes en slingers maak je een kinderfeestje helemaal af.
 • Kraamfeesten: zoek je voor een kraamfeest nog tafels, bordjes of leuke slingers (denk aan roze of lichtblauwe slingers van viltballetjes), dan helpt Vier Verhuur je graag verder. 

Vier Verhuur is een verhuurbedrijf voor alle soorten feestjes… maar altijd met aandacht voor de uitstraling.

Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende deco artikelen, voordeel acties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing kom je daarom naar de Formido bouwmarkt. Nu ook meer dan 3.000 artikelen eenvoudig & snel online te bestellen. Afhalen of bezorgen, jij kiest!

Kruid-en-Ambacht-Ondernemend-Haren-v3

Kruid&Ambacht is een bijzondere winkel waarbij het accent ligt op: duurzaam, ambacht, kunst, hergebruik, creativiteit, inspiratie en medemenselijkheid.

Een winkel vol leuke, bijzondere cadeautjes, wol voor vilten, spinnen en breien, duurzame (handgemaakte) kleding voor groot en klein, fairtrade producten uit onder andere Nepal, ansichtkaarten, klankschalen, (geneeskrachtige) kruiden en theeën, sieraden, kristallen en edelstenen, kussens, spinnenwielen en weefgetouwen, etherische oliën, woonaccessoires……

De winkel wordt gerund door eigenaresse Marijke Eering (Wolstudio Haren) maar het concept is zo opgebouwd dat er een wisselend aantal deelnemers aan de winkel mee doen. Dat maakt dat naast een grote vaste collectie er ook altijd veel nieuwe producten te ontdekken zijn in de winkel. En omdat ook nog eens een deel van meubels te koop zijn moet de winkel zo wie zo regelmatig op de kop om weer een nieuwe opstelling te maken. Dat houdt de winkel spannend om binnen te lopen.

En wil je even bijkomen of even een praatje maken dat kan ook, in het achterste gedeelte van de winkel is altijd plek om even te gaan zitten aan de grote tafels voor een kop thee en/of een luisterend oor. Deze ruimte die onderdeel uit maakt van de winkel wordt tevens gebruikt om workshops te geven op het gebied van bijvoorbeeld spinnen, vilten, weven, intuïtief kleuren, breien etc. 

Van harte welkom in de winkel!

Deelnemers Kruid&Ambacht

 • Eexterhout
 • De Godin
 • Jotz
 • Kleine Dingen
 • Kleurrijk Nepal
 • Makelei
 • O’Deer
 • Sprankelhout
 • De Verwenbron
 • Forest Fragrances
 • Intuïtief Kleuren
 • Kitty Blum
 • Klein Gebleven
 • Kruiden en Kristallen
 • Mandenvlechterij de Kim
 • Sintau
 • Tilingo
 • Wolnuts

Ontmoetingsplek voor inwoners van Oosterhaar

Buurhuis De Mellenshorst is de plek voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. Dit kan door deelname aan de vele activiteiten die door vaste gebruikers worden georganiseerd. De vaste gebruikers zijn:

 • Vereniging Ons Belang
 • Het jeughonk
 • ANBO, Algmene Bond voor Ouderen
 • Bewegen op muziek
 • Stichting Vervoer voor ouderen
 • De Parkieten Sociëteit
 • Schuttersvereniging Haren
 • Skip Bo

Daarnaast biedt het buurthuis talloze andere gebruiksmogelijkheden. Ga naar de website, klik hier

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Dat is eigenlijk precies wat de oprichter, Albert Heijn, voor ogen had. Naast bijzondere producten en acties, zijn we óók een betaalbare winkel voor alledaagse producten. Albert Heijn Haren is een supermarkt dat onderdeel is van Koninklijke Ahold NV.

Als grootste leverancier van voeding wil Albert Heijn graag een rol spelen in uw gezondheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze producten op een verantwoorde manier in de winkel komen en geproduceerd worden met aandacht voor mens, dier en milieu.  Albert Heijn biedt veruit de meeste keus in kwaliteit en prijs. Wij hebben maar liefst vier eigen merken. Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuis hoort bij Albert Heijn. Toch geven ze allemaal een eigen antwoord op de wensen van onze klanten. 

Wij willen iedereen zo persoonlijk mogelijk helpen. Onze medewerkers spelen daarin een centrale rol en zij staan dag in dag uit voor u klaar.

Naam Adres Contact
Café de Pub Kerkstraat 7
9751 BA HAREN
050-5343673
info@depubharen.nl
Chinees-Indisch restaurant Kui Ping Rijksstraatweg 226
9752 CJ Haren
050 5343151
wakkerellens@wanadoo.nl
DaaromM voor PR, Marketing en Organisatie Oude Borg 13
9753 BV HAREN
06 12779563
info@daaromm.nl
De Grijs Assurantiën Waterhuizen 6
9609 PA Waterhuizen
050 5344030
info@degrijsassurantien.nl
De Groningse Diva Rijksstraatweg 180
9752 BP HAREN
06-44616802
info@degroningsediva.nl
De Koffie Winkel De Brinken 1
9752 BV HAREN
050 534 70 86
info@dekoffiewinkel.com
De Zonnehof Nesciolaan 115
9752 HW Haren
050 5346644
info@zonnehof-haren.nl
Desiree Brink funerair spreker Hadewijchstraat 2
9752 KX HAREN
06-43177521
info@desireebrink.nl
Digno Computers Rijksstraatweg 132
9752 BL Haren
050 5349965
info@digno.nl
Document Solutions Groep Blekenweg 125
9753 JR Haren
06-42616667
info@ds-g.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende