Bedrijven uitgelicht

 • Flasman-Mannenmode-Haren-logo
 • hutten-management-consultancy-haren-logo
 • Livera_Logo

In één van de oudste en mooiste panden van Haren – de groene parel van het Noorden – biedt Flashman Mannenmode u het mooiste uit Milaan, Parijs, Londen en New York, vertaald door de meest toonaangevende topmerken. Van Corneliani en Circle of Gentlemen tot Hugo Boss en Tommy Hilfiger, van casual tot zakelijk gekleed: alles wat de man op modisch gebied te wensen heeft, vindt u bij Flashman onder één dak. Op onze website kunt u al wat sfeer proeven en inspiratie opdoen; in onze winkel kunt u kennismaken met de nieuwste collecties. U bent van harte welkom!

Jan Hutten de systeemdenker; “Ik denk in systemen die ik van 30K bekijk en soms duik ik de diepte in om details te analyseren

Hutten Management & Consultancy en zijn uw experts in het begeleiden van Best Value trajecten aan zowel de inkoopkant (Best Value Procurement / Prestatie-inkoop) als verkoopkant (Best Value Vendor / Prestatie-verkoop). Wij bieden u de onderstaande diensten aan:

 • Coachen, begeleiden en ondersteunen bij het uitvoeren van inkoopprojecten op basis van Best Value. Wij hebben zowel expertise in de private als de publieke sector en dit maakt, in verband met de (Europese) aanbestedingsregels, wel degelijk een verschil.
 • Coachen, begeleiden en ondersteunen van inschrijvende partijen (Best Value Vendor) bij het inschrijven op een Best Value aanbesteding. Op deze manier vergroot u de kansen op gunning van Best Value projecten/aanbestedingen.
 • Reviewen van stukken/procedures bij organisaties die de Best Value methodiek reeds toepassen. Onze filosofie is dat men nooit is uitgeleerd en dit geldt zeker voor Best Value. Door regelmatig met anderen te ‘spiegelen’ en te ‘sparren’ groei je als individu en organisatie
 • Verzorgen van training en coaching op het gebied van Best Value in de breedste zin van het woord. Samen met u bepalen wij uw exacte behoeften en passen hier ons trainings- en/of coachingsprogramma op aan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment! Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode en heeft naast haar eigen merk, bekende A-merken in het assortiment. (Esprit, After Eden, Trumph, DYANNE, Sapph, Unusual, Maidenform, Sunflair, Beachlife, Pastunette en Ringella) Daarnaast heeft Livera het hele jaar door een sterke basiscollectie. Shop nu online voor de merken Livera, DYANNE en For Girlz en ontvang jouw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen aan huis. Voor het volledige assortiment A-merken kun je terecht in onze winkel.

NDC mediagroep kent Noord-Nederland als geen ander. Onze titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied. NDC mediagroep is uitgever van een breed aanbod aan producten die specifiek gericht zijn op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Met onze crossmediale portfolio heeft de uitgever zowel kwalitatief als kwantitatief absoluut het hoogste bereik in deze provincies.

Missie NDC mediagroep. NDC mediagroep is een multimediabedrijf dat actualiteiten en informatie verzamelt, selecteert, produceert en distribueert. Daarmee zijn we betekenisvol voor de leefwereld van iedere noorderling. We zijn de belangrijkste onafhankelijke mediapartner voor een ieder die belangstelling heeft voor het gebied waarin we als geen ander thuis zijn: het Noorden.

Media  NDC mediagroep:

 • Dagblad van het Noorden
 • Leeuwarder Courant
 • Groninger Gezinsbode
 • Harener Weekblad
 • Noorderland
 • Wonen & Co de beurs
 • Dagblad van het Noorden LenteFair
 • Groninger Ondernemersprijs

Music4allharen-Derk-Dijkstra

UNIEK EN ONTROEREND…

MUSIC4ALL is een uniek en ontroerend samenwerkingsverband tussen het Prins Claus Conservatorium Groningen, het Zernike Junior College Haren, Visio-onderwijs Haren, Borgheerd Haren en Dr. J. de Graafschool Groningen.

Ongeveer 30 deelnemers krijgen onder leiding van studenten van het conservatorium in de eerste 4 maanden van het jaar elke vrijdagmiddag muziekles. Het is een feest, elke repetitie op het Zernike College. Eind april vindt er een groots optreden plaats in de grote zaal van het Prins Claus Conservatorium.

Stichting MUSIC4ALL Haren

De Stichting MUSIC4ALL Haren heeft ten doel “het bevorderen van gezamenlijke praktische muzikale activiteiten voor leerlingen uit het reguliere onderwijs samen met jongeren uit bijzondere doelgroepen uit de regio”. Onder bijzondere doelgroepen kan worden verstaan jongeren met een visuele, auditieve en/of verstandelijke beperking.

Het bestuur bestaat uit Dirk Dijkstra, Martine Slager en Marinus Verkuil.

Facebook youtube2

Onze experts staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service: drie belangrijke pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens Haren. Onze klanten krijgen bij elke Pearle opticien professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg voor de ogen en dat al 50 jaar. Dat heeft Pearle tot de grootste optiekketen van Nederland gemaakt voor brillen en contactlenzen. Bovendien de enige optiekketen met het keurmerk van het Keurmerkinstituut.

Gratis deskundige oogmeting. Meten is weten. Dat geldt ook voor uw ogen. Een zonnebril is niet alleen van belang in de zomer, maar juist ook bij de laagstaande zon in het voor- en najaar.

Wij zijn graag uw opticien. Gediplomeerd en hulpvaardig. Met de meeste keuze uit glazen, monturen, zonnebrillen en contactlezen.

ABN AMRO Haren is “gastvrijheid”, gastvrijheid in uitstraling en een warm welkom.

Uiteraard gaan wij als bank verder dan dat, bovengenoemde zaken zijn randvoorwaarden, maar bovenal gaat het om de kwaliteit van ons advies. Op ons kantoor in Haren zijn een keur van specialisten dagelijks aanwezig. Of het nu gaat om een hypotheekadvies, vragen over vermogensopbouw of uw dagelijkse bankzaken, wij staan u graag te woord.

Een goed advies is afgestemd op de persoonlijke situatie van de klant, dat betekent goed luisteren. Regelmatig komen er dan vragen boven die onbewust leven, maar vaak best gevoelig liggen, het gaat per slot van rekening wel over geld. Denk daarbij maar eens aan de gevolgen van een scheiding , het schenken aan kinderen óf overlijden.

Genoeg stof om over te praten, u bent van harte welkom.

Tot ziens,
Werner Rolfers

Document Solutions Groep is als Dedicated Business partner van Kyocera leverancier van producten en diensten op het gebied van documentmanagement.

Naast de levering van multifunctionals en printers bieden wij innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer. Deze diensten zijn gericht op het optimaliseren van documentstromen binnen uw organisatie. Document Solutions Groep adviseert kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en semi overheidsinstellingen.

Document Solutions Groep heeft alle kennis en ervaring om binnen organisaties toegevoegde waarde te creëren gericht op een optimale documentenstroom, onze oplossingsgerichte aanpak zal ook uw organisatie aanspreken.

Benieuwd wat Document Solutions Groep voor uw organisatie kan betekenen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

linkedin2

 Facebook

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin.

De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm -en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen.

Merkschoenen voor het hele gezin

Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, Cellini, s. Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris.

Ook herenschoenen vindt u bij Ziengs: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Ecco, Panama Jack, Van Bommel, Vertice, Floris van Bommel, Invinci, Van Lier en Timberland. 

Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.

Sporten met plezier

De lichamelijke voordelen van bewegen kun je realiseren bij Sportcentrum Energy te Haren. Bewegen verkleint de kans op hart- en vaatziekten, het verlaagt cholesterolgehalte in uw bloed en verlaagt de bloeddruk. Regelmatig sporten geeft lichamelijk als mentale voordelen. Bewegen heeft een positief effect op het afweersysteem, waardoor u onder andere beter bestand bent tegen infecties en krijgt minder kans op ongevallen en blessures.

Bewegen heeft ook een positief effect op uw mentale gezondheid, waardoor uw geheugen verbetert, zich meer ontspannen voelt en beter bestand bent tegen stress en depressies. Bovendien u bent minder moe. Een betere lichamelijke en mentale conditie kunt u bij Sportcentrum Energy bereiken door.

Groepstrainingen

 • Conditionele training op muziek
  • Pump & Spinn
  • Body Boost
  • Jumping Fitness
  • Spinning
  • Steps
  • Streetsdance kids
  • Zumba
 • Rustige trainingen in groepen
  • Fitness Ball
  • Power Yoga
  • Tai Chi
  • Pilates
 • Circuit trainingen in groepen
  • Body-totaal
  • Body-totaal senioren
  • Body-totaal mannen

Nieuw:

 • Jump & Pump = conditie (trampoline) + krachttraining

 

Naam Adres Contact
Bibliotheek Haren Brinkhorst 3
9751 AS HAREN
050 5339570
haren@biblionetgroningen.nl
BigPixel Animation Studio Kerklaan 30
9751 NN HAREN
050 2110438
info@bigpixel.nl
BIRD Automation Softwareontwikkeling Perklaan 9
9752 GN Haren
0505349873
y.j.kuindersma@planet.nl
Bistro Heerlijk Eemke van der Veenpad 1
9752 JZ HAREN
050 5370346
info@bistroheerlijk.nl
Bloemen Mozaiek Haren Brinkhorst 2
9751 AT Haren
050 5370200
g.bolhuis@bloemen-mozaiek.nl
Bloemig Kado Anjerplein 5
9753 GT Haren
050 4062299
info@bloemigkado.nl
Boekhandel Boomker Rijksstraatweg 205
9752 BH Haren
050 5344013
info@boomker.nl
Boekhandel Bruna / Postagentschap Haren Brinkhorst 22-24
9751 AT Haren
050 5344139
bruna8205@bruna.nl
Bulthuis Uitzendbureau Meerweg 143
9752 XA Haren
050 3122244
info@bulthuis.nl
Bunders Advies & Projecten Eikenweg 18
9756 BS HAREN
06 26352581
info@bunders-advies.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgende