Bedrijven uitgelicht

 • Bloemig Kado Haren

Stiching-BEA-banner

Stichting BEA is dé stichting van Noord-Nederland op het gebied van aangepast sporten en bewegen voor mensen met een lichamelijke beperking. De kracht van de stichting zit in de driehoek sport, gezondheid en onderwijs. Op alle niveaus haalt de stichting kennis uit haar netwerk. Dit doet zij in nauwe samenwerking met het Centrum voor Revalidatie (CvR) van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Hanze Instituut voor Sportstudies (HIS) van de Hanzehogeschool Groningen.

Stichting BEA heeft een duidelijke missie: mensen met een lichamelijke beperking stimuleren zoveel mogelijk te bewegen, sporten en een gezonde leefstijl te hanteren.

 Haar visie is: het expertisecentrum van Noord-Nederland zijn op het gebied van bewegen, sport en een gezonde leefstijl voor mensen met een lichamelijke beperking. De expertise bestaat uit het beheer van aangepaste faciliteiten, het geven van sportlessen aan de doelgroep en het netwerk in de sport, de gezondheidszorg en het onderwijs.

Stichting-BEA-samenwerking

Om de doelstellingen te realiseren heeft de stichting beschikking over het sportcomplex met verschillende faciliteiten. Naast het beschikbaar stellen van faciliteiten, wordt onder andere ingezet op het aanbieden van sport- en beweeggroepen voor de doelgroepen. De stichting heeft een uniek en uitgebreid aanbod. Dit aanbod staat o.a. op de website: www.stichtingbea.nl.

Faciliteiten Activiteiten
 • Sport- en beweegplein
 • Topsporthal
 • Subtropisch Zwembad
 • Fitnessruimte
 • Vergaderruimte
 • Sportcafé
 • Sport en spel
 • Goalball
 • Zwemmen
 • Fitness
 • Handbiken
 • Hardlopen

Feenstra ERA Makelaardij onderscheidt zich in daadkracht. Als sinds 1957 actief in de markt rondom Haren en Groningen en bemiddelen wij bij aan- en verkoop van zowel woningen als bedrijfsobjecten en bemiddelen wij bij de tijdelijke verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen.

Bij de verkoop van woningen geeft onze makelaar Jan Feenstra u een cijfermatige onderbouwing van de mogelijk opbrengstprijs van uw woning. Niet mooier dan de werkelijkheid, maar een reële voorstelling van zaken. U wilt u woning verkopen, niet uw woning tentoonstellen. Ook bij de aankoop van een woning wij uw actief ondersteunen. Daarbij staan u woonwensen centraal en zullen wij proberen deze samen met u te vervullen. Feenstra ERA Makelaardij staat voor een actief en daadkrachtige werkwijze, niet lullen maar poetsen.

Feenstra is daarnaast ook actief in verzekeringen en hypotheken. Vanuit dezelfde filosofie. Actief en participerend op zoek naar de meest passende oplossing tegen een eerlijke prijs. Spreekt dit u aan,  maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Dé bloemenwinkel in Haren 

BloemigKado in Haren is een gezellige bloemenwinkel waar service en kwaliteit centraal staan.

Wij hebben een breed assortiment bloemen en planten, gecombineerd met betaalbare cadeauartikelen. Ook voor bloemstukken bij speciale 
gelegenheden kunt u bij BloemigKado terecht. Wij hebben gediplomeerde bloemisten in dienst, die alles naar uw wens kunnen maken.

Heeft u weinig tijd of wilt u iemand verrassen? 
Bloemigkado heeft een webwinkel
Hier kunt gemakkelijk en eenvoudig 
uw lievelingsbloemen kopen

 

Traditioneel handwerk. Luxe natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen. Dat is Russo Italia. Een Nederlands herenmodemerk met Napolitaanse wortels. Geen enkele stad ter wereld is zo nauw verbonden met exclusieve herenmode als Napels. In kleine familieateliers wordt met passie en overgave gewerkt aan de producten van dit merk. Geheel volgens de kunsten van de Satoria Napoletana. Kijkend naar de toekomst met oog voor het verleden met respect voor de drager. Bedoeld voor de man met allure.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kennis van zaken. Dat is BULTHUIS uitzendbureau! We kennen uw markt en de specifieke uitdagingen binnen uw sector. 

In een veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk. Dit kost ook veel tijd. Daarom is het goed om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast.

Bij BULTHUIS uitzendbureau verdiepen we ons in de talenten en ambities van de medewerkers, waarbij tevens de ervaringen en tekortkomingen van de kandidaten aan de orde komen. Het is onze uitdaging om tot verrassende combinaties te komen die echt werken. Bij BULTHUIS uitzendbureau weten we dat achter elk bedrijf een organisatie schuil gaat waarbij medewerkers het verschil maken. 

BULTHUIS uitzendbureau is thuis in alle branches en sectoren, maar is toonaangevend in:

 • Productie
 • Winkelpersoneel
 • Horeca & Catering
 • Techniek
 • Financiële dienstverlening
 • Bouwpersoneel

BigPixel-Haren-banner

Iedereen in ons team heeft zijn eigen persoonlijke en professionele kwaliteiten. Maar samen hebben we één gemene deler: een ongekende passie voor het realiseren van animaties.

VERHALEN VERTELLEN

Bigpixel wil verhalen vertellen. Verhalen die wij tot leven wekken met behulp van geavanceerde 2D of 3D animaties en visualisaties. Dat is onze passie en daarin willen we het verschil maken. We zien onszelf als regisseur binnen een virtuele wereld. Het verfilmen van het script gebeurt softwarematig vanachter de computer. En zoals een goede film beklijft op inhoud en goed acteerwerk. Zo streven wij altijd naar het realiseren van tijdloze, kwalitatief hoogwaardige 2D of 3D animaties en visualisaties.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Bigpixel ziet het realiseren van animaties geenszins als een doel op zich. Wel als een prachtig instrument om vooraf gestelde doelen te realiseren. Demogelijkheden zijn immers legio en nemen dankzij de vele nieuwe ontwikkelingen alleen maar toe. Behalve de ‘klassieke’ toepassingen in film en op tv, zijn animaties tegenwoordig niet meer weg te denken op onder meer het internet, in games en in app’s. Wij leggen ons dan ook toe op een grote variëteit aan toepassingen in zowel binnen- als buitenland.

KWALITEIT IS ALTIJD LEIDEND

Bigpixel staat voor kwaliteit. Kwaliteit die zich openbaart tot in de kleinste details van onze animaties. Zoals in de ademhaling en lippensynchronisatie van een karakter animatie, het virtuele decor, waarin de karakters zich bewegen en zo meer. Door op detailniveau bijzonder kritisch te zijn en tot ver achter de spreekwoordelijke komma alles tot in de puntjes uit te werken, tillen we de animaties en de levensechtheid ervan naar een zeer hoog niveau.  

SAMENWERKING

Bigpixel heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Samenwerking waarbij uw ideeën en specifieke wensen onze voornaamste bron van inspiratie zijn. Wij denken graag proactief en creatief met u mee en zoeken graag samen met u naar de beste en meest efficiënte animatieoplossingen.

 

Overtref jezelf! Hubo heeft het, bestelt het, maakt het of plaatst het voor je. Hubo zorgt ervoor dat je klus tot een perfect eindresultaat komt. Een resultaat dat je verwachtingen overtreft.

Voor alles wat met doe-het-zelven en klussen te maken heeft, kun je terecht bij Hubo Van der Werf in Haren. Hubo is een organisatie van zelfstandige ondernemers die professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere ondernemer laat zijn eigen kwaliteiten, deskundigheid en specialisme zien. Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn dé pijlers van elke Hubo. Hubo onderscheidt zich juist in díe klussen waarbij extra advies nodig is en artikelen die op maat gemaakt moeten worden.

Denk aan binnen- en buitendeuren, raamdecoratie, buitenzonwering, horren, veiligheidsbeslag, deurbeslag en verf. Hubo komt bij je thuis om op te meten en kan de bestelde artikelen bij je thuis afleveren. Wanneer je hulp nodig hebt bij het monteren dan kan dat ook geregeld worden. Precies hoe jij het wilt.

Herkent u het fenomeen “Eigenlijk moeten we wat aan social media doen, eigenlijk moet de website ge-update worden, eigenlijk willen we wel een open dag organiseren, eigenlijk moeten wij meer aan PR en Marketing doen, eigenlijk moeten we nadenken over online adverteren? Maar we weten niet hoe of we hebben er geen tijd voor”. Dat is waarom ik DaaromM! heb opgericht. DaaromM! helpt u met uw PR, Marketing en Organisatie op freelance basis.

 

DaaromM! Facebook DaaromM! Twitter DaaromM! LinkedIN

2Control-Accountants-haren-banner

Bereik uw doelstellingen met 2control

JDEJONG Accountancy & Advies te Haren kan u van dienst zijn op het gebied van accountancy, belastingadvies en fiscale dienstverlening, verzorging van uw boekhouding of loonadministratie en het begeleiden van (startende) ondernemers. Bij JDEJONG Accountancy & Advies kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 • JDEJONG Accountancy & Advies is een MKB accountants- en adviesorganisatie met 2 medewerkers en ruim 400 klanten.
 • JDEJONG helpt haar klanten op weg naar hun bestemming door ondersteuning te bieden bij het behalen van doelstellingen en het verbeteren van resultaten.
 • Als klant van 2control versterkt of behoudt u de positie van uw organisatie.
 • U plaatst een stip op de horizon en de medewerkers van 2control accountants en adviseurs helpen u op weg.

2control ontzorgt u op het gebied van administratieve processen en advisering. Zij is een betrouwbare partner. De medewerkers van 2control staan altijd voor u klaar om u als klant van dienst te zijn. Dus onder aan de streep houdt u meer over. Hoe ver u ook gaat, onze specialisten staan altijd dichtbij.

Als klant van 2control kunt u de focus houden op uw corebusiness en uw bestemming bereiken!

 

Harry-Zijderveld-Haren-header2

Dit wil ik en dat doe ik: ongewoon goede en mooie dingen maken.

Sinds 1989 werk ik als zelfstandig ontwerper en vormgever. Grafisch ontwerpen/vormgeven zie ik altijd als een boeiend, uitdagend en spannend spel wat ik eindeloos speel, met vele componenten en met een – ook voor mij – vaak verrassende uitkomst. Streven naar maximale synthese. Aan de ene kant de wensen, vragen, verwachtingen en eisen van de opdrachtgever. Aan de andere kant het inzicht, mijn ambitie, gedrevenheid, professionaliteit, ervaring, nieuwsgierigheid en talent om voor elke opdracht een uniek en op maat vormgegeven product te bedenken, inhoud te geven en te realiseren. Dit is geïnspireerd balanceren, grenzen opzoeken, verrassende invalshoeken toepassen, beschouwen en reflecteren waarbij telkens het ontwerp-plezier de kern vormt.

Zowel de ontwerpfases als het productietraject worden transparant en helder geformuleerd en gecommuniceerd. In dit complexe spanningsveld van wensen, eisen, verwachtingen, ideeën, ontwerpen en visualiseren voel ik me bijzonder thuis.

Omdat alle communicatie via mij verloopt ontstaat er geen ‘ruis’. Van het eerste oriënterende gesprek tot en met het leveren van het eindproduct – in welke vorm dan ook – ben ik de spil en de constante factor in het hele proces. Als een opdrachtgever besluit om met mij te willen samenwerken is mijn intentie altijd om dit het begin te laten zijn van een mooie, vruchtbare, inspirerende, persoonlijke en duurzame relatie.

Geluk is de manier waarop we reizen.

Naam Adres Contact
Archisofie – bouwkundig tekenen en ontwerpbureau Lange Landweg 5
9755 PT ONNEN
06 269 69 107
info@archisofie.nl
Assurantiekantoor P. Teune Felland Noord 12A
9753TB Haren
050 5020127
info@teuneverzekeringen.nl
Astoria Haren Rijksstraatweg 200
9752 BR Haren
050 5345200
info@astoria.nl
at Home Conceptstore Rijkstraatweg 155
9752 BD HAREN
050 5536762
info@athomeharen.nl
Baboffel Haren Kerkstraat 13
9751 BA Haren
0505351139
post@baboffel.nl
Bakkerij Haafs Raadhuisplein 8
9751 AM HAREN
050 535 08 04
bestelling@bakkerijhaafs.nl
Banketbakkerij Huize Rodenburg Rijksstraatweg 198
9752 BR Haren
050-5345031
banketbakkerijrodenburg@kpnmail.nl
Bartelds Hoveniersbedrijf Postbus 194
9750 AD Haren
050 4061991
info@bartelds.nl
Beans & Grapes Haren Raadhuisplein 19
9751 AP HAREN
050-7370148
info@beansgrapes.nl
Benu Apotheek Haren Rijksstraatweg 194
9752 BR Haren
050-5344778
haren@benuapotheek.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende