Bedrijven uitgelicht

Bij Miller & Canefield te Haren vindt u een uitgebreide collectie van internationale merken op het gebied van lingerie, badmode en nachtgoed. Daarnaast verkopen wij panty’s van Oroblu. Wij nemen alle tijd voor u om uw maat goed op te nemen, door te passen en voor een goed advies.

De combinatie van ons assortiment, ons vriendelijk en vakkundig personeel, een kopje koffie en prachtige collectie met sympathieke sfeer van het dorp Haren zult u als zeer prettig ervaren. Miller & Canefield is een specialist in romantische en lieftallige lingerie, maar natuurlijk ook in sportieve basics, loungewear, mooie nachtkleding en een flatteuze badcollectie. Tevens hebben wij nacht- en onderkleding voor de man.

Onze merken: Marie Jo, Prima Donna, Twist, Chantelle, Lejaby, Lise Charmel, Hanro, Emporio Armani, Gottex, Roidal, Gideon Oberson e.v.a.

Bartelds Hoveniersbedrijf Haren realiseert een fraaie tuin voor u compleet naar uw wens. Er wordt mee gedacht bij de tuininrichting en uw ontwerp wordt in detail uitgewerkt. Zowel particulier als bedrijf, woningbouwvereniging of overheidsinstelling kunt u terecht voor ene betrouwbaar advies, passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand.

Installatieburo-Haren-banner

Installatieburo Haren is een erkend installateur voor gastechniek en elektra opgericht 2006. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met specialisten op andere gebieden, zoals tegelzetters, stukadoors, kitters, etc. Het bedrijf onderscheidt zich door vakkennis, jarenlange ervaring en de kwaliteit. Daarnaast is het bedrijf een erkend leerbedrijf voor MBO-studenten die de opleiding  installatietechniek volgen.

Gas, water, elektra, onderhoud en aanleg van cv-ketels, maar ook sanitair, riolering en zinkwerk; erkend Installatieburo Haren is er in thuis. Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen of juist energie besparen met een nieuwe cv-ketel, dan kan Installatieburo Haren u verder helpen.  

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en uitstekende service. Daarbij zijn we praktisch en oplossingsgericht, we denken graag met u mee. Dit komt goed van pas aangezien elke situatie weer anders is. Maatwerk bieden we als vanzelfsprekend!

Wilt u een nieuw en modern kapsel hebben? Dan kunt u terecht bij de kapsalon Jos Coiffures in Haren! Ook kunt u hier terecht voor advies over de verzorging en behandeling van uw haar. De salon is voor zowel jong als oud en heeft een speciale kinderhoek en kinderstoel voor de kleinste onder ons geplaatst.

Ook kunt u bij ons een kinderfeestje organiseren. We gaan één uur met de kinderen aan de slag met make-up, nagels lakken en het haarverzorging. Vervolgens gaan we één uur lang foto’s maken. De jarige krijgt van dit feestje een portfolio. De kinderen hoeven niet stil te zitten en we voorzien ze van verjaardag traktaties met drinken en chips.

Oriflame biedt kwaliteitsproducten binnen make-up, huidverzorging, geuren, lichaamsverzorging, haarverzorging, accessoires en wellness en carriére. Vraag in onze winkel naar folders en brochures of maak een afspraak met Esther Wiersema.

Een andere aangename verassing is om uw partner, vriend of vriendin te verassen met een metamorfose. Tussen binnenkomst en vertrek zullen wij de gast verassen met een professionele verandering van zijn of haar uiterlijk van het gezicht.

Maak een afspraak via ons contactformulier. Jos Coiffures biedt u een mooie kijk in de spiegel.

Zowel klanten als personeel moeten met plezier over de vloer komen. Meer dan dertig jaar geleden, is heel bewust gekozen om volgens deze filosofie te werken. In deze filosofie staat de klant op nummer één, wat betekent dat er voor klanten eigenlijk geen nee bestaat bij Joy Mode. Naast deze positie van de klant zijn er nog vier kernwoorden die centraal staan binnen de filosofie van Bezu & Bezu Modebedrijven: – BereikbaarheidCollectieUitstralingPersoneel. We hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze filialen! U bent uiteraard ook van harte welkom in de webshop.

Administratiekantoor L.A. de Wind verzorgt de boekhouding en belastingaangifte voor bedrijven en particulieren.

Administratiekantoor de Wind verzorgt voor bedrijven uit allerlei verschillende bedrijfstakken de boekhouding, loonadministratie en de belastingaangifte:

  • aangifte omzetbelasting (OB)
  • aangifte inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • ICL.

Tevens wordt ieder jaar voor vele particulieren het biljet voor de inkomstenbelasting ingevuld.

Boekhouder L.A. de Wind is in 1998 gestart met een eigen administratiekantoor, na vele jaren als boekhouder werkzaam te zijn geweest bij administratiekantoren en accountantskantoren.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

HEMA’s verhaal. Tijdens de grote economische crisis in de jaren twintig van de vorige eeuw is HEMA als droom ontstaan. Zou het geen fantastisch idee zijn een winkel te openen speciaal voor mensen met een kleine beurs? Wil je ook weten waar HEMA in de 21e eeuw voor staat? Je kunt het complete verhaal nalezen.

Hoveniersbedrijf Arjan Nuver kan het volgende voor u betekenen:

  • tuinaanleg
  • tuinonderhoud
  • boomverzorging
  • tuinadvies
  • drainage
  • (sier)bestrating

Wij zijn u graag van dienst.

Úw advocaat in Haren. Heeft u een juridisch probleem? Dan kunt u bij Van der Maas & Verhoog Advocaten en Belastingkundigen in Haren terecht. Dat kan van alles zijn, van een privé probleem met uw buren tot de overname van een bedrijf en van een probleem met een werknemer tot een conflict met de Belastingdienst. Het is vaak noodzakelijk om zo snel mogelijk stappen te ondernemen. Wij helpen u graag met het zoeken naar oplossingen!

Eesto Bouw is een bouwbedrijf gevestigd in Glimmen dat men name werkzaam is voor de particuliere markt. Eesto Bouw doet zowel nieuwbouw als verbouw en onderhoud. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in het verrichten van de meest uiteenlopende soorten timmerwerken voor de grotere aannemers. U zult gedurende het project altijd met dezelfde contactpersoon te maken hebben.

Naam Adres Contact
Sooloo Mannenmode Rijksstraatweg 129
9752 BD Haren
050-5370888
info@sooloo-mannenmode.nl
Sportcentrum Energy – Zon en Fitness Studio Haren Hortuslaan 3A
9751 BE HAREN
050 5371295
info@studioenergyharen.nl
Stern / Mango Haren Emmalaan 31
9752 KS HAREN
050 5348041
haren@sternpoint.nl
Stetler Accountants en Belastingadviseurs Machlaan 5
9761 TK EELDE
050 5798451
info@stetler.nl
Stichting BEA Dilgtweg 5
9751 ND HAREN
050-3614495
sportcomplex@umcg.nl
Stichting Novo Haren Torenlaan 1-2
9752 KA Haren
050-5370555
torenlaan@novo.nl
Stichting Rommelmarkt Hortuslaan 4A
9751 BG Haren
06 83384881
harenrommelmarkt@gmail.com
Stichting Torion Haren Kerklaan 5
9751 NK Haren
050 5344173
a.landwaart@torion.nl
Stuc4U – veelzijdig in stucadoren Rijksstraatweg 354
9752 CP Haren
06 - 811 57 534
info@stuc4u.nl
T.I.B. b.v. Totaal Installateurs Middelhorsterweg 30-B
9751 TG Haren
050 5349902
info@tib.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende