Bedrijven uitgelicht

 • Boekhandel-Boomker_Logo1
 • Restaurant-De-Twee-Provincien-logo
 • zoz

Boomker boeken+ is een Libris boekhandel in Haren. Met een uitgebreid assortiment en vakkundig personeel bent u hier altijd aan het goede adres. Ons kernassortiment bestaat uit boeken, w.o. fictie, non-fictie, kinderboeken en reisgidsen. Ook kunt u bij ons terecht voor kantoorartikelen, wenskaarten,  tijdschrifteneReaders, boekenbonnen, educatief speelgoed.  Regelmatig organiseert Boomker boeken+ lezingen met auteurs.

Tevens beschikt Boomker over een webwinkel zodat heel Nederland hier terecht kan voor boeken.  U kunt ook online bestellen en offline afhalen. Onze webwinkel is duurzamer en bij elke besteding via Boomker doneren wij € 1 aan Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst.

Restaurant-De-Twee-Provincien-banner

Restaurant de twee provinciën. Op de grens van de provincies Groningen en Drenthe aan het Paterswoldsemeer vindt u het restaurant de twee provinciën. Op het terras van het restaurant, dat direct aan het water ligt, kunt u genieten van het mooie uitzicht over het meer en de bezigheden van watersporten.

Bij ons heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over het Paterswoldse meer. De ligging is spectaculair. Op een schiereiland aan de waterkant van Haren en Paterswolde ligt het restaurant en vanaf hier kunt u zelfs de Martinitoren zien. Natuurlijk kunt u ook genieten en tot rust komen op ons ruim opgezette terras.

 • Trouwlocatie
 • Feesten en Recepties
 • Sfeerproeven
 • Restaurant
 • Terras
 • Bridgen

ZOZ-Zuidema-Ondernemend-Zakendoen-activiteiten

Zuidema Ondernemend Zakendoen werkt vanuit Haren door ondernemers proactief te steunen. Zo  word er een stap gezet voor verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering en het realiseren van de ondernemersdromen. Coachen en adviseren staan centraal bij ondernemingsvisie strategie om zo tot efficiëntere, effectievere en creatievere resultaten te komen.

Als ZZP’er en zelfstandig ondernemer opereer ik vanuit mijn netwerk met onder andere de volgende partners:

 • MetaScope; CRM software voor online sales suppert. Het implementeren van MetaScope CRM bij diverse relaties van MetaSales.
 • LE-Network; het aanbieden van de impactvolste leermethode. Het verzorgen van simulatiespelen en gedragstijlen bij bedrijven, organisaties en scholen (VMBO, MBO, HBO).
 • Ondernemend Haren; het organiseren en verzorgen van jaarlijkse netwerkbijeenkomsten en het onderhouden van de website.
 • Stichting Haren-Haren; bestuurslid en organisator van het jaarlijkse Fietsfestijn Haren-Haren.
 • Voor diverse organisaties het verzorgen van marketing en sociale media, zoals: het onderhouden van  hun website, het plaatsen van nieuwsberichten en het online versturen van nieuwsbrieven en mailingen.

De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. De Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming die actief is op de van boeken, tijdschriften, papieren schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia producten. Naast Nederlandse boeken heeft Bruna ook Engels bestsellers, Bladcadeau en Fotoproducten aan via onze website met als unieke propositie: alle bestellingen worden zonder bezorgkosten verstuurd of kunnen in iedere Bruna winkel op een door de klant gewenst moment worden opgehaald en betaald.

Kapsalon-Margriet-Haren-headerKapsalon Margriet staat voor haarverzorging voor dames en heren. Voor een persoonlijke behandeling of een ander kapsel geeft zij u graag een persoonlijk advies. Natuurlijk kunt u ook ‘gewoon’ geknipt worden bij Kapsalon Margriet. 

Afspraak? Het is noodzakelijk dat u een afspraak maakt, zodat u niet of nauwelijks hoeft te wachten tot u aan de beurt bent. Afspraak maken kan ook per e-mail minimaal 3 dagen voor uw gewenste afspraak.

MINT ARCHITECTEN

Wij bieden hoogwaardige architectuur aan professionele opdrachtgevers. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers werken wij aan nieuwbouw en transformatieprojecten waarbij de eindgebruiker centraal staat. Prettige, functionele, maar vooral ook mooie gebouwen zijn het resultaat.

BETROKKEN

Ons bureau staat voor betrokkenheid. We luisteren goed naar onze opdrachtgevers en vragen kritisch door. Binnen de gestelde randvoorwaarden vertalen we de wensen in een goed doordacht ontwerp dat net een stapje verder gaat. Elk ontwerp past als een maatpak. In onze transparante processen bieden heldere beslismomenten en sterke visualisaties duidelijkheid aan de opdrachtgever. We kunnen snel schakelen en inspelen op veranderende factoren. Elk van onze teamleden werkt vanuit zijn eigen kracht aan het ontwerp. We bieden een compleet traject van ontwerp, aanvraag omgevingsvergunning, prijsvorming en bouwbegeleiding. Waar nodig vullen we de expertise binnen ons team aan met kundige externe adviseurs.

DUURZAAM

Wij hechten belang aan duurzaamheid en hebben ervaring met BREEAM om dit meetbaar te maken in onze ontwerpen. We maken vanzelfsprekend gebruik van duurzame materialen en technieken, maar duurzaamheid gaat voor ons verder. Wij maken een goed doordacht ontwerp voor een gebouw waar mensen van houden en wat lang op z’n plek is in de omgeving. Een van onze specialiteiten is de transformatie van bestaande gebouwen, waarbij het unieke karakter van de plek wordt gerespecteerd en wordt uitgebreid naar moderne maatstaven. We voelen een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid: we bepalen met onze ontwerpen immers in hoge mate de openbare ruimte en de dagelijkse omgeving van de eindgebruiker.

U kunt als particulier bij ons terecht voor bijvoorbeeld het ontwerpen van uw woning of bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht als professionele opdrachtgever voor utiliteit- en woningbouw.

BIRD Automation Haren is een zeer ervaring bedrijf op automatiseringsgebied. BIRD Automation kan u helpen internet optimaal te integreren binnen uw bedrijfsprocessen. Middels een korte cursus worden uw medewerkers voorbereid op het gebruik van de toepassingen om tijdverlies en frustratie te voorkomen. Door de jaren heen zijn al duizenden gebruikers succesvol opgeleid.

Een ongebonden tussenpersoon met kennis en ervaring. Met het assurantiekantoor Ridderbos neemt u een tussenpersoon is arm en kunt u gebruik maken van de aangeboden kennis en ervaring. Assurantiekantoor Ridderbos heeft connectie met diverse verzekeringsmaatschappijen en banken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een objectieve vergelijking met betrekking tot verzekeringen, hypotheken of pensioenen.

Document Solutions Groep is als Dedicated Business partner van Kyocera leverancier van producten en diensten op het gebied van documentmanagement.

Naast de levering van multifunctionals en printers bieden wij innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer. Deze diensten zijn gericht op het optimaliseren van documentstromen binnen uw organisatie. Document Solutions Groep adviseert kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en semi overheidsinstellingen.

Document Solutions Groep heeft alle kennis en ervaring om binnen organisaties toegevoegde waarde te creëren gericht op een optimale documentenstroom, onze oplossingsgerichte aanpak zal ook uw organisatie aanspreken.

Benieuwd wat Document Solutions Groep voor uw organisatie kan betekenen? Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

linkedin2

 Facebook

Nome-Advocaten-Haren-banner

NOME advocaten richt zich op het midden- en kleinbedrijf en non-profitorganisaties maar staat ook particulieren bij.

Het kantoor voorziet in een groeiende behoefte aan gespecialiseerde rechtshulp op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht (handelsrecht, vennootschapsrecht, fusies en overnames), planologisch bestuursrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en procesrecht. Verwezen wordt naar de pagina met weergegeven specialisaties.

 

NOME advocaten voorziet u van een degelijk plan van aanpak, een snelle en doelmatige werkwijze en rapportage omtrent vorderingen conform offerte. NOME advocaten werkt samen met vrijwel alle (rechtsbijstand) verzekeraars.

Onbetwiste deskundigheid, een pro actieve houding en heldere afspraken vooraf zorgen er voor dat bedrijfsleven, particulieren en non- profitorganisaties de weg naar ons kantoor gevonden hebben.

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en mogelijke samenwerking.

Naam Adres Contact
Setz Automatisering B.V. Haren Meerweg 145
9752 XA Haren
050 5340444
info@biss.nu
Sooloo Mannenmode Rijksstraatweg 129
9752 BD Haren
050-5370888
info@sooloo-mannenmode.nl
Sportcentrum Energy – Zon en Fitness Studio Haren Hortuslaan 3A
9751 BE HAREN
050 5371295
info@studioenergyharen.nl
Stern / Mango Haren Emmalaan 31
9752 KS HAREN
050 5348041
haren@sternpoint.nl
Stetler Accountants en Belastingadviseurs Machlaan 5
9761 TK EELDE
050 5798451
info@stetler.nl
Stichting BEA Dilgtweg 5
9751 ND HAREN
050-3614495
sportcomplex@umcg.nl
Stichting Novo Haren Torenlaan 1-2
9752 KA Haren
050-5370555
torenlaan@novo.nl
Stichting Rommelmarkt Hortuslaan 4A
9751 BG Haren
06 83384881
harenrommelmarkt@gmail.com
Stichting Torion Haren Kerklaan 5
9751 NK Haren
050 5344173
a.landwaart@torion.nl
Stuc4U – veelzijdig in stucadoren Rijksstraatweg 354
9752 CP Haren
06 - 811 57 534
info@stuc4u.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende