Bedrijven uitgelicht

 • Waterwerk Ontwerpburo Haren Groningen
 • logo bel fiore

Waterwerk Ontwerpburo Haren Groningen

Waterwerk Ontwerpburo is gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels, interieurs, badkamers en keukens. Kleuradvies en verlichtingsadvies horen daar bij.

“Een ontwerp in welke vorm dan ook weerspiegelt de persoonlijkheid van de klant. Wanneer mensen voelen dat je echt geïnteresseerd bent en dat je hun wensen begrijpt, dan vertrouwen ze je graag hun project toe”.

Verbouwen is een complexe onderneming. Een onderneming die soms onzekerheid oplevert omdat ideeën lastig te verwoorden zijn en vaak de technische kennis van de mogelijkheden ontbreekt, terwijl er wel veel kosten aan verbonden zijn. Waterwerk wil die onzekerheid wegnemen: neem de tijd voor het hele proces. De luxe van de verbouwing wordt in eerste instantie bepaald door de manier waarop je erin kunt bewegen.

Je zoekt naar vanzelfsprekendheid; een logische versmelting van functies; harmonie in verhouding, vorm en kleur. “Een verbouwing bouw je in je hoofd, geïnspireerd door de eigenheid van de klant en de woning waarin deze leeft”

De disciplines van Annemarie Lanting zijn:

 • Interieurontwerp voor particulieren en zakelijke markt
 • Meubelontwerpen
 • Specialisatie in badkamer en keukens
 • Kleuradvies
 • Verlichtingsadvies

logo bel fiore

Bel Fiore verkoopt vrouwelijke kleding voor krachtige en zelfbewuste vrouwen. Eigenaresse Bita Moghaddam is al van jongs af aan geïnteresseerd in damesmode en met deze winkel komt haar passie eindelijk tot uiting. Haar streven: vrouwen nóg mooier en vrouwelijker maken door ze te vertroetelen in haar winkel.

In de winkel aan de Rijksstraatweg verkoopt ze kleding van diverse Europese vooraanstaande merken, zoals het Nederlandse Dante 6. Maar ook ‘leatherbrand’ Oakwood en het Duitse Herzen’s Angelegenheit zal mode minnend Haren goed bevallen.

Bel Fiore is van maandag tot en met zaterdag geopend, maar ook buiten openingstijden neemt het team graag tijd voor een persoonlijk advies.

 

Open je boek biedt coaching bij persoonlijke groei met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA)

De meesten van ons zijn geen open boek voor zichzelf. Waarom voelen we ons soms rot en dan weer heel tevreden? En waarom doen we de dingen die we doen, ook al vinden we later dat we ze niet hadden moeten doen, of anders hadden moeten doen?

Met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA) ontdek je de bad clusters in je onderbewuste. Dit zijn gegevens die je tijdens je leven met je zintuigen hebt waargenomen. Maar déze clusters van gegevens zijn niet goed in je hersenen opgeslagen. Zo’n actieve bad cluster belemmert je bij het handelen in situaties of bij het nemen van beslissingen.

Door je bewust te worden van je bad clusters, door ze te openen en vervolgens op te ruimen, kun je beter met situaties en beslissingen omgaan. Daardoor zul je anders in het leven staan. Je voelt je fit en vrij.

 

Dé bloemenwinkel in Haren 

BloemigKado in Haren is een gezellige bloemenwinkel waar service en kwaliteit centraal staan.

Wij hebben een breed assortiment bloemen en planten, gecombineerd met betaalbare cadeauartikelen. Ook voor bloemstukken bij speciale 
gelegenheden kunt u bij BloemigKado terecht. Wij hebben gediplomeerde bloemisten in dienst, die alles naar uw wens kunnen maken.

Heeft u weinig tijd of wilt u iemand verrassen? 
Bloemigkado heeft een webwinkel
Hier kunt gemakkelijk en eenvoudig 
uw lievelingsbloemen kopen

 

Hier zult u binnenkort informatie kunnen lezen over Total Tankstation Winterwerp Haren. Info zoals openingstijden, assortiment, auto wassen etc

De krant Haren de Krant is zowel als digitale krant als ‘echte krant‘ beschikbaar. Zie www.harendekrant.nl. De echte krant wordt in de gemeente Haren bij alle adressen bezorgd met uitzondering van de brievenbussen waar een Nee-Nee sticker op zit. Daarnaast wordt de krant ook verspreid in Glimmen, Zuidlaren, Groningen-Zuid, Eelde, Paterswolde, Vries, Iedere maand worden er zo’n 40.000 exemplaren bezorgd.

Administratiekantoor Jemasiem verzorgt uw administratie tot in de puntjes, met een heldere blik en verstand van zaken. Samen met u bepaalt Jemasiem de wijze waarop de administratie wordt opgezet en de gegevensverwerking wordt uitgevoerd. Of het nou gaat om fiscale zaken of financiële administratie. Jemasiem denkt vanuit diverse invalshoeken met u mee.

Administratiekantoor Jemasiem richt zich hoofdzakelijk op het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Zo verrichten wij voor particulieren en bedrijven de volgende werkzaamheden: klik hier.

Naast het verzorgen van de uitvoering is Jemasiem tevens een sparringpartner en voorziet zij haar relaties vanuit deze rol van objectieve adviezen.

Grijs-Mode-en-Meer-banner

De afwisseling in de mode is groot. Ieder seizoen zijn er nieuwe trends aan de orde en worden er nieuwe kleuren gebruikt.

GRIJS mode en meer is een gezellige en eigenzinnige damesmode winkel in het centrum van Haren. In deze winkel vindt u een uiteenlopend aanbod van kleding tot woonaccessoires, en van kookartikelen tot sieraden en tassen. In deze winkel hangen merken die nergens anders in Haren te vinden zijn, zoals: Zenggi, Hunkydory, Amatør, Just Female en Studio Ruig.

Voor stoere, draagbare en basic kleding kunt u bij GRIJS mode en meer terecht. Ons aanbod varieert van kleine tot grote maten

Kortom GRIJS mode en meer is een unieke winkel en heeft voor ieder wat wils.

 

Eus-Expo-Experience-banner

EUS Expo Experience is een ervaren bureau voor standbouw, displays, interieurbouw en evenementen.

Overal waar exposure belangrijk is, zijn wij voor bedrijven en instellingen een ervaren en creatieve partner die u ontzorgt. EUS werkt met betrouwbare, speciaal door ons geselecteerde partners. Hierdoor beschikt EUS over een hecht netwerk van specialisten die samen kennis delen en garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat tegen een goede prijs.

EUS heeft met name nationale, maar ook internationale opdrachtgevers voor standbouw. De kans dat u het werk van EUS tegenkomt op een beurs of congres, waar ook ter wereld, is groot.

 • Standbouw
 • Interieurbouw
 • Displays
 • Belettering en Signing

Vijf belangrijke argumenten om EUS Expo in te schakelen.

 1. Compacte setting met ervaren partners.
 2. Creatief, knowhow, ervaring, efficiënt, flexibel, betrouwbaar
 3. Korte lijnen, 1 contactpersoon
 4. Lage overhead. Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
 5. Regievoering, ontzorgen klanten van A tot en met Z

F Vleugel een verrassende evenementenlocatie

F- Vleugel van de Biotoop is een bijzondere omgeving voor uw evenement. Het restaurant, theater, zalen en souterrain zijn ideaal voor uw congres, bedrijfsevenement, workshop, exposities en feesten en partijen voor groepen van 2 tot 750 personen.

De Biotoop is een dorp in een dorp. Zeven gebouwen op een terrein van acht hectare bieden woon- en werkruimte aan 300 mensen, in een inspirerende groene omgeving. Het voormalig Biologisch Centrum van de RuG, nu beheerd door Carex, biedt ruimte voor kunst, ambacht en creativiteit. Naast tientallen kunstenaars zijn er vele bedrijven in allerlei sectoren gevestigd.

F Vleugel van de Biotoop biedt ontmoetingsruimte voor alle groepen. De combinatie van wonen, kunst, bedrijvigheid en evenementen zorgt voor een levendige uitwisseling.

 

Naam Adres Contact
Parfumerie Douglas Haren Brinkhorst 19
9751 AS HAREN
050 5344662
Pater Schoenreparaties Meerweg 5
9752 JA HAREN
050 534 37 08
info@paterschoenreparaties.nl
Pearle Opticiens Brinkhorst 21
9751 AS Haren
050 5370226
pearleharen@kpnmail.nl
Pi-it – Process And Improve It Viermat 26
9753KW HAREN
06 53545686
mail@pi-it.nl
Pizzeria Sa Capanna Haren Vondellaan 2
9752 EC Haren
0505342033
d.frau@home.nl
Poggibonsi Rijksstraatweg 171
9752 BE Haren
050-5350524
info@poggibonsi.nl
Postillion Hotel Haren Emmalaan 33
9752 KS Haren
050 5347041
hotel.haren@postillionhotels.com
Praktijk Klassieke Homeopathie Oude Middelhorst 4
9751 TK Haren
06 41143698
praktijk@homeopathiecoby.nl
Prana Haren – Holistische Massage en Leefstijl Kromme Elleboog 13A
9751 RA HAREN
06-24402232
info@pranamassageharen.nl
Primera Haren Rijksstraatweg 149
9752 BD HAREN
050 534 8004
haren@primeranet.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende