Bedrijven uitgelicht

 • Lusso Damesmode Haren - Dameskleding

Lid zijn van Univé is zijn geld méér dan waard. Univé wil de meest gewilde totaalaanbieder zijn voor de burger in Nederland. Univé Groningen in Haren is als coöperatieve verzekeraar al sinds 1795 betrokken in de regio. Ontstaan uit lokale Onderlinge brandverzekeraars in Appingedam, Bedum en Loppersum, wil Univé Groningen dichtbij haar klanten staan. Steeds met de doelstelling: u zo goed mogelijk van dienst zijn tegen een zo laag mogelijke premie. Deskundig, betrouwbaar, dichtbij.

Lusso Mode Haren

Bij Lusso Mode te Haren kun je terecht voor damesmode. Betaalbare dameskleding van onderstaande merken.

 • Soyaconcept
 • Expresso
 • Given
 • Gaastra
 • Angels Jeanswear
 • Zoso
 • Fransa!

Aegis Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Haren.  Zoekt u een advocaat op het gebied van arbeidsconflict dan bent u bij Aegis Advocanten aan het goede adres! De ervaren advocaten kunnen u helpen bij ontslag, schorsing, reorganisatie  en dergelijke. Aegis Advocaten geeft u een professioneel, helder en onafhankelijk advies die uw belangen behartigen.

VanHarte-Lifestylewinkel-Haren-banner

Een lifestylewinkel die een mooie mix van kleding, schoenen, tassen en een geselecteerd aantal lifestyle artikelen verkoopt. De eigenaressen Heleen en Nicole hebben oog voor wat bijzonder is en zijn voortdurend op zoek naar verrassende merken. Het is moeilijk om je hier niet te laten verleiden!

De eigenaressen Heleen en Nicole hebben oog voor wat bijzonder is en zijn voortdurend op zoek naar verrassende merken. Door ons eigen inkoopbeleid zijn we altijd trendsettend en vernieuwend. Het is moeilijk om je hier niet te laten verleiden!

Van Hes Projectmanagement is expert in Best Value vraagstukken en interim project management. Onze trainers en coaches begeleiden Best Value projecten aan zowel de opdrachtgevers- als de opdrachtnemers kant. Van Hes Projectmanagement heeft ervaring in zowel de private als de publieke sector en in heel diverse projecten, variërend van wegenbouw, onderhoud, ontwerp van een nieuwe luchthaven-pier, voedingsmiddelen levering tot en met een pitch module ontwerpen en implementeren voor een omroep.  Onze ervaring en kennis gaat verder dan het inkooptraject. Juist de uitvoering of implementatie, waar het daadwerkelijk ‘moet’ gebeuren heeft onze aandacht en expertise. De begeleiding kan variëren van het verzorgen van het gehele traject tot het ondersteunen op onderdelen, zoals het reviewen van documenten of wel het afnemen van interviews.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Coachen, begeleiden en ondersteunen van inkoopprojecten op basis van Best Value. Coachen
 • Tenderbegeleiding bij een Best Value of EMVI aanbesteding. Met onze ervaring kunnen wij de kansen op een gunning aanzienlijk verhogen.
 • Het verzorgen van interviewtrainingen voor zowel degene die interviewt als degene die geïnterviewd gaan worden.
 • Training en coaching van Best Value gedrag van projectteam of personen.
 • Certificeringstrainingen Best Value op alle niveaus, d.w.z.  B-, B+-, A-certificaat en voor het Trainers examen in Amerika.
 • Het ontwikkelen en verzorgen van trainingen op maat, zoals bijvoorbeeld een 7-delige Masterclass Best Value Hitrate verhogen, project start-ups en follow-up, projectmanagement en het gebruik van de weekly in de realisatie.
 • Implementeren van de Best Value Aanpak in uw organisatie. Best Value is een filosofie die uitgaat van leiderschap in plaats van management. Door het implementeren van het gedachtegoed in uw organisatie neemt de efficiëntie toe.
 • Ondersteunen en coachen van Best Value adviseurs.
 • Verzorgen van een workshop of Keynote op uw Best Value evenement.
 • Organiseren van een inspirerende Best Value dag met grondlegger Dean Kashiwagi.

 

 

Scholma Woonflair adviseert en inspireert. Natuurlijk kan je woontrends niet negeren, maar je hoeft ze heus niet altijd te volgen. Het is belangrijk dat je je echt thuis voelt in je huis. Soms moet je even door de trend heen kijken om iets te kiezen waar je jaren plezier aan beleeft.

Scholma Woonflair heeft alles op het gebied van woningstoffering. En om een keuze te kunnen maken uit dit enorme aanbod komen de ervaring en expertise van Frits en Jannet Scholma goed van pas. Frits Scholma is stoffeerder in hart en nieren en levert bij u thuis altijd vakwerk af.

De winkel aan het Raadhuisplein heeft ook een afdeling woondecoraties en cadeauartikelen. Betaalbaar, maar nooit gewoon! Kunstzinnig en altijd decoratief. Niet goed te beschrijven eigenlijk, loop gewoon eens binnen!

Venema Bouw B.V. Haren kan u helpen bij het realiseren van de bouw van uw woning of het verbouwen van uw woning in Haren, Groningen en omstreken. Doordat er op kleine schaal geopereerd wordt, hebben de vakmedewerkers de mogelijkheid om u de kwaliteit te leveren die u verwacht van een ambachtelijke aannemer.

Regelmatig kunt u Venema Bouw aan het werk zien op monumentale panden. Van dakrenovatie tot herstel van funderingen, het fijne timmerwerk of authentiek stucadoorswerk wij kunnen zorgen voor de vakmensen.

Venema Bouw staat voor:

 • 100 jaar ervaring
 • Kwaliteit
 • Betrokkenheid
 • Duurzaamheid
 • Duidelijke afspraken

v/d Woude regelt al jaren verhuizingen voor zowel particulier als bedrijf. v/d Woude beperkt zich niet alleen tot Nederland maar bevindt zich ook op de internationale markt. Het grootste gedeelte van de klanten komt echter wel uit Haren of Groningen. Tijdens de verhuizingen is er veel persoonlijke aandacht voor vakmanschap, zorgvuldigheid en service. Van der Woude is tevens een erkend verhuisbedrijf en daarom bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Kluswijs, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Kluswijs is dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende deco artikelen, voordeel acties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing kom je daarom naar de Kluswijs bouwmarkt. Nu ook meer dan 3.000 artikelen eenvoudig & snel online te bestellen. Afhalen of bezorgen, jij kiest!

De beste winkel om al je nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te kopen en verkopen!

MijnTafel is er voor iedereen. Voor webshops, die via MijnTafel hun producten fysiek kunnen verkopen. Voor particulieren die hun zolder willen opruimen en voor hobbyisten die bij MijnTafel een platform hebben om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Rijksstraatweg 222.

Naam Adres Contact
Pizzeria Sa Capanna Haren Vondellaan 2
9752 EC Haren
0505342033
d.frau@home.nl
Poggibonsi Rijksstraatweg 171
9752 BE Haren
050-5350524
info@poggibonsi.nl
Primera Haren Rijksstraatweg 149
9752 BD HAREN
050 534 8004
haren@primeranet.nl
Private Style Rijksstraatweg 175
9752 BE Haren
050-5370079
info@privatestyle.nl
Rabobank Stad en Midden Groningen Rijksstraatweg 217
9752CA Haren
050 5868686
paul.stevens@rabobank.nl
Reinhart Orchideeën Westerveen 16
9751 HW Haren
050 4062455
info@reinhartorchideeen.nl
Ridderbos Assurantiekantoor Haren Kromme Elleboog 64
9751 RE Haren
050 5341019
info@ridderbos.nl
Robert Mode Rijksstraatweg 185E
9752 BE Haren
050-5344153
info@robertmode.com
Russo Italia Raadhuisplein 11B
9751 AN Haren
050 5352632
info@russoitalia.nl
Schoenmode Molenkamp Rijksstraatweg 160
9752 BN Haren
050 5350497
contact@molenkamp.nl
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende