Laat uw etalage spreken!

Geplaatst op: 11 maart 2014 door redactie

Actieperiode: mei 2014

Geachte ondernemer,

Fotoclubbeeldspraak

In mei 2014 bestaat de Harense fotoclub Beeldspraak 30 jaar. Zoals al gemeld viert de fotoclub dat door in samenwerking met de winkeliersvereniging Ondernemend Haren een etalage-expositie te organiseren.

 In zoveel mogelijk etalages van winkels in de kern van Haren foto’s worden getoond van leden van fotoclub Beeldspraak. Als er ruimte is zal ook in de winkel geëexposeerd worden. Er zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnengekomen via de e-mail en ook persoonlijke bezoeken van leden van Beeldspraak aan de winkeliers hebben voornamelijk positieve reacties opgeleverd.

 De feestelijke opening zal plaatsvinden op 10 mei om 15.00 uur in boekhandel Boomker. Wethouder Theo Sieling, wethouder van de gemeente Haren, zal de opening verrichten. Aan de etalage-expositie wordt een fotowedstrijd verbonden. Iedereen kan daaraan meedoen. Van 10 mei tot 1 juni kan men één of twee digitale foto’s inzenden naar de fotoclub Beeldspraak. Het thema voor de foto’s is “Je eigen omgeving”. De details voor deelname aan de wedstrijd zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Een deskundige jury (leden van de lustrumcommissie) zal de mooiste/beste foto uitkiezen. De foto van de winnaar zal worden gepubliceerd in Haren de Krant. Daarnaast ontvangt de winnaar een vergroting van zijn/haar foto en een jaar gratis lidmaatschap van fotoclub Beeldspraak.

Wilt u meer weten van de fotoclub Beeldspraak ga dan eens kijken op hun website: fotoclubbeeldspraak.nl

Meld u aan!

Wilt u meedoen? Dat kost niets. Aan uw winkel worden één of twee fotografen gekoppeld, die contact met u zullen opnemen. Aanmelding is mogelijk tot 9 maart as.

captcha

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags:

Comments are closed.