Koopzondagen december

Geplaatst op: 24 november 2017 door redactie Geen reacties

Logo-ervaarharenOp initiatief van Ondernemend Haren heeft de gemeente onlangs besloten dat zowel zondag 24 december als zondag 31 december officiële koopzondagen in Haren zijn. Op deze dagen mag u – zonder verdere plichtplegingen – open van 08.00 tot 18.00 uur. Vanuit Ondernemend Haren adviseren wij u om in ieder geval op zondag 24 december van 13.00 tot 17.00 open te gaan. Deze dag wordt vanaf 5 december uitgebreid gecommuniceerd naar de consument toe.

Om er echt een gezellige dag in het dorp van te maken, heeft Ondernemend Haren een ensemble van de Martini Brassband uitgenodigd. Zij zullen van 13.30 tot 15.30 op diverse locaties in het dorp muzikale kerstgezelligheid brengen. Uiteraard kunt u zelf ook bijdragen aan de sfeer door op deze dag uw klanten of gasten uit te nodigen voor bijvoorbeeld een glaasje glühwein of verse kerstkransjes. U weet zelf het beste wat bij u past!

Tot slot willen wij u oproepen om zoveel mogelijk met ons, maar zeer zeker ook met uw eigen netwerk te delen of u open bent. Wij laten op de Facebookpagina @Ervaar Haren graag weten of u open bent en delen uw berichten over de koopzondagen zonder problemen. Ook in dit geval geldt: met de kracht van een groep kunnen we het verschil maken!

Voor meer informatie of het delen van berichten:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , ,

Comments are closed.