Jaarafsluiting met wijnbelevenis bij ING Bank

Geplaatst op: 11 december 2014 door redactie Geen reacties

Ondernemend-Haren-Wijnbelevenis-ING-Bank-Haren-Marco-in-t-Veldt-150Dinsdagavond 9 december waren meer dan 50 Harense ondernemers te gast bij ING Bank Haren. Het begon met een oprechte fruitige neus met peer, appel, perzik en een geur van bloemen, die we kennen onder de naam Prosecco. Daarna spoedden de ondernemers van Haren zich naar tonen van vanille, citrusfruit, lelietjes van dalen en appels. Dit allemaal droog, vol en elegant.

De leden en introducés van Ondernemend Haren waren te gast op een wijnproeverij. De afsluitende  netwerkbijeenkomst voor 2014 werd aangeboden door de ING Bank Haren en werd verzorgd door de Wijnzaak. In totaal werden 8 wijnsoorten geproefd en er kwamen ook diverse bijpassende hapjes voorbij. Ondertussen raakten de tongen steeds losser en zo kwam men aan het werkelijke doel van deze bijeenkomst: netwerken. Kortom, er worden zaken gedaan na de netwerkbijeenkomsten.

Met deze proeverij sloot Ondernemend Haren weer een jaar netwerkbijeenkomsten af, en met succes, want in 2014 hebben 425 mensen deelgenomen aan 10 bijeenkomsten en hebben zich vijftien nieuwe leden aangemeld.

  • Lees ook het verlag op Harener Weekblad
  • Foto’s: Marco in ’t Veld (Harener Weekblad)
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.