Humanitas Haren vraagt

Geplaatst op: 24 september 2015 door redactie Geen reacties

Sinterklaas komt toch bij ieder kind?

Humanitas-HarenDeze “oneliner” gebruikt Humanitas Haren om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen te attenderen op het opgeven van hun kind / kinderen voor een cadeautje van Sinterklaas. Ieder jaar brengen we ongeveer 40 cadeautjes van Sinterklaas rond langs deze gezinnen. De gemeente Haren ondersteunt ons daarbij financieel. 

In het najaar van 2014 kwamen daar 100 asielzoekerskinderen bij, waarvoor nog geen Sinterklaas bestond. De Harense ondernemer Beauty VoF jubileerde en bood Humanitas Haren het door haar verzamelde geld aan en was gelukkig blij met ons voorstel het geld te besteden aan deze kinderen. Inmiddels zijn er veel acties voor asielzoekers in het algemeen en daarom heeft Humanitas Haren het initiatief genomen om de geschenkenactie te coördineren naar alle kinderen tot 12 jaar, die geen cadeautje te verwachten hebben.

Humanitas Haren vraagt u om bij te dragen om alle kinderen een beetje blij
te maken op 5 december!

U kunt zich bij ons melden voor een bijdrage. Financieel of in nature uw persoonlijk aanbod is bespreekbaar. Mail of bel, wij zulen het persoonlijk met u bespreken.

Pieter Zijlema 06 51 53 54 96
Frida Pathuis 06 51 99 97 85

www.humanitasharen.nl
contact@humanitasharen.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: ,

Comments are closed.