Heerlijk Haren

Geplaatst op: 13 september 2015 door redactie

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober organiseren wij de tweede editie van ‘Heerlijk Haren‘. Wij willen je graag van dit culinaire evenement op de hoogte brengen en natuurlijk van harte uitnodigen er zelf een hapje of drankje te nuttigen.

Het idee is als volgt. ‘Heerlijk Haren‘ is op vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 21.00 uur geopend. Bezoekers kunnen binnen deze tijden genieten van kleine gerechten die restaurants uit Haren en omgeving in hun eigen (buiten)keuken bereiden en serveren. Doordat iedere restauranthouder één of meerdere kleine gerechtjes aanbiedt, kan de bezoeker zijn of haar eigen proeverij samenstellen.

Vanuit de organisatie zullen wij er alles aan doen om er een smakelijk feest van te maken, waar jong en oud kan genieten van culinaire hoogstandjes, vermaak en een hoop gezelligheid. ‘Heerlijk Haren‘ zal gesitueerd worden rondom de Dorpskerk en het plein voor de muziekschool. Naast de restaurants met hun heerlijkheden, zal er een foodmarket zijn met kwalitatief hoogstaande (biologische) spijzen, dranken en aanverwante artikelen. Voor de kinderen zullen er ook activiteiten op het gebied van eten en drinken worden georganiseerd, zodat de ouders in alle rust hun hapjes en drankjes kunnen nuttigen.

Openingstijden

  • Restaurantketen: 12:00 – 21:00 uur
  • Foodmarket: 12:00 – 19:00 uur

Wij zijn voor ‘Heerlijk Haren’ nog opzoek naar ‘Vrienden van Heerlijk Haren’ Graag nodigen we je uit om vriend te worden. Voor een bedrag van € 75,- ben je al vriend! Voor dit bedrag plaatsen we je bedrijfsnaam en weblink op onze website, noemen we je op Facebook en drukken we je logo op de posters. Geïnteresseerd? Ga naar ‘Heerlijk Haren vriend worden‘ en vul het formulier in.

Heb je naar aanleiding van deze email nog vragen? Neem gerust contact met ons op via heerlijkharen@ondernemendharen.nl of bel 06-28419069.

Heerlijke groet,
Activiteitencommissie Ondernemend Haren

Wendy Berends

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.