Haren Bruist 2013

Geplaatst op: 15 mei 2013 door redactie

Ondernemend-Haren-Haren-bruist-300Haren Bruist is door de vereniging Groninger Dorpen gevraagd om Haren te presenteren aan ons koningspaar! Op 28 mei a.s. zullen wij de Koning en Koningin een groet namens alle inwoners van onze gemeente gaan brengen. Wij vinden het een enorme eer dat wij, als finalisten van het, Het Leukste Dorp van Groningen 2011, hiervoor gevraagd zijn.

Wij zullen in Nienoord op het pad naar de schelpengrot een groet brengen in de vorm van een reusachtige driedimensionale ansichtkaart. Ook de Hortus zal hier een belangrijke plek innemen. Medewerkers aan dit geheel, vrijwillige, project zijn: Jan Kappenburg, Gert Bruns, Marion Rohrich, Arnold Bergsma, Jan Louwes, Esther Wiersema en Mariska Sloot.

Inmiddels is de verkiezing van het Leukste Dorp van Groningen weer in volle gang. De stembus is weer geopend. Hoewel ook wij vinden dat de verkiezing wel erg snel weer wordt gehouden, vinden wij toch dat wij mee moeten doen. Na alle negatieve publiciteit rondom Haren is het juist heel goed dat we nu aan iedereen kunnen laten zien hoe trots wij op Haren zijn!

Haren Bruist ondersteunt activiteiten in de gemeente Haren. Zo zullen wij op 1 juni a.s. op de braderie in het centrum te vinden zijn om vrienden en vrijwilligers voor het Zwembad Scharlakenhof te werven. Hierbij kunnen wij rekenen op hulp van leerlingen van het Zernike college in het kader van de MAS stages.

Tijdens het late night shoppen en de openlucht bios op 14 juni zullen wij ook aanwezig zijn, misschien wel weer met een tweet-up of een andere wijze om stemmen voor Het Leukste Dorp te genereren.

Haren Bruist en zo is het!

Namens de werkgroep,
Mariska Sloot.

Ps. Ideeen voor Haren Bruist kunt u inzenden naar secretariaat@harenbruist.nl

www.harenbruist.nl

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , ,

Comments are closed.