Gratis scheidingscheck bij Lich Advocatuur

Geplaatst op: 10 september 2013 door redactie Geen reacties

vFAS organiseert 13 september 2013 de ‘Dag van de Scheiding’

Gratis scheidingscheck bij LICH ADVOCATUUR | MEDIATION aan de Meerweg 143 in HAREN tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Lich-Advocatuur-Mediation-Haren-Gratis-ScheidingscheckEén op de drie huwelijken strandt. Het is onder meer deze reden dat de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de ‘Dag van de Scheiding’ heeft ingesteld om op deze wijze de aandacht te richten op de grote maatschappelijke gevolgen hiervan en derhalve de noodzaak van een goede begeleiding bij scheiding.

Op 13 september kan iedereen die meer wil weten over het onderwerp ‘scheiden’ vrijblijvend terecht bij LICH ADVOCATUUR | MEDIATION in HAREN aan de Meerweg 143 of één van de andere ruim 700 kantoren die zijn aangesloten bij de vFAS, te vinden op www.verder-online.nl. Het is onder andere mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren. Daarnaast kunnen vragen worden gesteld en meer informatie worden verkregen. Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS-advocaat-mediator geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.lich-advocatuur.nl.

Respectvol uit elkaar

Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Voor vFAS was dit de aanleiding om rond deze dag landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding van scheidingen. Doel is het verbeteren van het proces rondom een echtscheiding, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Niet voor niets is het motto van de vFAS: ‘scheiden doe je samen’. Sinds 2010 wordt ieder jaar de ‘Dag van de Scheiding’ georganiseerd. Tijdens de dag kunnen via Twitter (#dagvandescheiding) vragen aan vFAS worden gesteld.

Over vFAS

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Het merendeel van de aangesloten leden is gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. Deze begeleidt mensen die in onderling overleg de gevolgen van een (echt)scheiding willen regelen. Wilt u meer informatie over vFAS? www.verder-online.nl

Op 12 september organiseert de vFAS het congres ‘De gescheiden ouders van de toekomst: het kind aan het woord’. Samen met kinderen, politiek en professionals gaat vFAS om de tafel. Op deze wijze wil de vFAS een betere positie van kinderen tijdens en rondom echtscheidingstrajecten creëren Aanmelden voor het congres dat in Madurodam (Den Haag) plaatsvindt kan via verder-online.nl

Zoek contact

Lich-Advocatuur-Mediation-Haren-Joke-LichVoor meer informatie
neem contact op met
mr. J.C. Lich via

tel. 050-2306016
mail: info@lich-advocatuur.nl.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , ,

Reageer