Financieel, mentaal en fysiek gezond!

Geplaatst op: 13 juli 2013 door redactie Geen reacties

Herbert Dijkstra als gastspreker tijdens netwerkbijeenkomst.

Ondernemen in deze tijd is topsport. De invloed van internet, het sterk veranderende koopgedrag van de consument, de recessie, allemaal componenten die het uiterste vergen van uw ondernemerschap. In deze hectiek is het vaak erg lastig om tijd te blijven besteden aan de basisvoorwaarden.

Als ondernemer gunt u zich niet altijd de tijd om voldoende rust te nemen en te investeren in uw eigen gezondheid én de gezondheid van uw onderneming. Het lijkt vaak een kwestie van pompen of verzuipen!!

Hoe lang houdt u dat vol, en….bent u nog wel met de goede dingen bezig?

Stetler Accountants & Belastingadviseurs, ABN-AMRO Haren en Sportrade fit- & wellness, in samenwerking met The Somatic Movement Institute nemen u graag mee in hun visie omtrent gezond ondernemerschap. Zij hopen hiermee hun steentje te kunnen bijdragen aan het verder verbeteren van een goed en gezond ondernemersklimaat in Haren en omstreken.

De avond wordt gepresenteerd door Herbert Dijkstra, voormalig Nederlands Olympisch schaatser en wielrenner, die na zijn actieve sportloopbaan sportverslaggever werd. Sinds 1998 is Dijkstra werkzaam voor de NOS en brengt hij op radio en tv verslag uit van sportevenementen, met name van de grote wielerwedstrijden en diverse schaatsevenementen.

U kunt deze netwerkbijeenkomst bijwonen als lid van Ondernemend Haren of als introducé van één van de leden mits u als ondernemer woonachtig bent in of onderneemt vanuit de Gemeente Haren. Klik hier voor opgave van uw deelname

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , , ,

Reageer