Fashion Dag 2017

Geplaatst op: 21 september 2017 door redactie Geen reacties

Mooie kleding, geïnspireerde bezoekers én een fantastische zangeres: kort samengevat waren dat de ingrediënten voor een geslaagde Fashion Dag. Zelfs het weer werkte mee. Na een regenachtige ochtend bleef het ‘s middags droog en maakte een klein zonnetje de sfeer compleet.

In een uur durende show lieten de modellen op elegante wijze de laatste trends en combinaties zien. Dat de dames en heren van Jamm models ware multitalenten zijn, werd duidelijk toen ze swingend en dansend over de catwalk gingen. Model Nikenia bleek bovendien over een schitterende zangstem te beschikken.

Maar de echte eyecatchers waren de modellen van TOF Kinderkleding. Zij stalen de show met hun stoere optreden en echte modellen ‘moves’. Kortom, samen zorgden ze voor een wervelende show, die nergens saai werd.

De Fashion Dag – die voor de tweede keer gehouden werd – kende eigenlijk maar één minpuntje. Door lastminute wijzigingen duurde de show langer dan gepland. Daarom werd op het laatste moment besloten om in plaats van drie, slechts twee shows te geven. Hiervoor kregen de toeschouwers dus wel een uitgebreidere show én hadden ze na afloop nog voldoende tijd om uitgebreid de nieuwste items te shoppen!

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags:

Comments are closed.