December nieuws

Geplaatst op: 5 november 2018 door Linda Goes Geen reacties

Koopzondagen december

De gemeente Haren heeft toestemming gegeven om op zondag 23 december en zondag 30 december 2018 van 08.00 – 18.00 open te zijn. Ondernemend Haren adviseert om op deze dagen in ieder geval van 12.00 – 17.00 open te gaan. Op zondag 23 december zorgt de vereniging weer voor muziekoptredens in de straten. Beide dagen worden aangekondigd op de website www.ervaarharen.nl en social media.

Koopavond 4 december

Een aantal winkeliers heeft aangegeven om op dinsdag 4 december ’s avonds open te gaan tot 21.00 uur. Zij verwachten dat de grotere ketens zich hierbij aan zullen sluiten en roepen de overige centrumondernemers op om ook open te gaan op deze avond vóór pakjesavond. Ondernemend Haren zal hieraan aandacht besteden op social media.

Decemberposter

Vanuit de vereniging zorgen we voor decemberposters waar al onze centrumactiviteiten zoals de koopavond op 4 december, de extra openingstijden en de Kerstfair op vermeld staan. Deze posters worden eind november rondgedeeld. Heeft u geen poster ontvangen? Laat het ons weten op info@ondernemendharen.nl, dan zorgen we er alsnog voor!

Kerstverlichting

De kerstverlichting is opgehangen en zal vanaf zaterdag 10 november iedere dag branden. 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.