Dankwoord Jaap Boerema

Geplaatst op: 12 oktober 2015 door redactie Geen reacties

Afscheid-JaapBoerema-150

Beste Allemaal,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de reacties naar aanleiding van mijn aftreden als voorzitter van Ondernemend Haren.

Vanaf het eerste moment kwamen de reacties binnen en deze waren hartverwarmend. Zo ook weer op mijn afscheidsreceptie in de Blankenhoeve. Zo is deze avond verworden tot een mooi moment om op terug te kijken. Bedankt hiervoor en uiteraard bedankt voor alle cadeaus.

In de bijna 10 jaren dat ik voorzitter ben geweest, heb ik vele contacten gelegd en onderhouden. Sommige kortdurend, door omstandigheden, anderen over de hele looptijd van mijn voorzitterschap. Dat heeft mij ook een andere kijk op de (bestuurlijke) samenleving gegeven. Ik ben weer een ervaring rijker. Laat ik er duidelijk bij stellen dat ik het niet had willen missen.

Bedankt voor ieder die bijgedragen heeft aan Ondernemend Haren. Samen komen we verder en staan we sterk. Die woorden kun je niet groot genoeg schrijven.

En dan is de agenda van de ene op de andere dag leeg. Erg? Nee, om eerlijk te zijn aangenaam. Niet kijken ‘waar moet ik vandaag heen’ maar aan jezelf kunnen vragen ‘waar heb ik zin in om vandaag te doen?’ Invulling genoeg.

Bedankt voor jullie aangenaam gezelschap en inzet voor de vereniging.

Nogmaals mijn dank voor alles en tot ziens,

met vriendelijke groet,

Jaap Boerema

 

Download Dankwoord Jaap Boerema

Dankwoord
Jaap Boerema

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.