24 november – Black Friday

Geplaatst op: 8 november 2017 door redactie Geen reacties

Black-Friday-ZW-1617x400

Vrijdag 24 november is het Black Friday, het fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika en inmiddels ook in de provincie Groningen bekend is. Dit is de dag waarop winkeliers massaal starten met acties en consumenten beginnen met hun Sinterklaas- en kerstinkopen. In Haren besteedt Dagblad van het Noorden en Ondernemend Haren uitgebreid aandacht aan Black Friday onder de slogan ‘Ervaar Haren’.

Voorafgaand aan Black Friday verschijnt op woensdag 22 november de deelnemerspagina met alle Black Friday Specials in alle Groningse weekbladen. Op deze deelnemerspagina laat u zien welke speciale deal of korting u aanbiedt.

De actie wordt grootscheeps aangekondigd door middel van een uitgebreide communicatiecampagne van drie weken. Wij zorgen er voor dat de provincie Groningen uw Black Friday special ziet. Maak ook van deze mogelijkheid gebruik om uw winkel te promoten!

  • VERSCHIJNING: Woensdag 22 november 2017
  • SLUITINGSDATUM ADVERTENTIES: Donderdag 16 november 2017
  • VERSPREIDING EN BEREIK: De pagina met Black Friday deelnemers verschijnt in alle Groningse weekbladen, het bereik is afhankelijk van de gekozen titel(s).

Uw online advertentie verschijnt op alle websites van NDC mediagroep in het gebied dat voor u van toepassing is. Daarbij wordt u ook genoemd op de website blackfridayspecials.nl. Onder elk van de Groninger weekbladtitels worden de deelnemers van dat gebied vertoond.

Opgeven voor de Black Friday actie van NDC mediagroep is niet nodig. U kunt binnenkort bezoek verwachten van Dennis Brakema.

Downloads

Black Friday in Haren

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.