Belangrijke informatie van het bestuur

Geplaatst op: 27 maart 2015 door redactie Geen reacties

Geachte leden en overige geadresseerden,

OH-NieuwsbriefEr is de laatste tijd nogal wat gaande binnen Ondernemend Haren. Persberichten en enquêtes vliegen ons om de oren. Tot overmaat van ramp is onze voorzitter Jaap Boerema onlangs afgetreden. Het bestuur is inmiddels goed flauw van alle negativiteit en alle ‘gedoe’. Wij zijn ook ondernemers met een drukke eigen zaak. Wij verrichten onze taken vrijwillig en onbezoldigd. Dat is prima want daar hebben wij zelf voor gekozen. Het wordt alleen wel tijd om gezamenlijk onze schouders eronder te zetten.

Belangrijke ontwikkeling is het Dorpsfonds. Onlangs deden wij de belofte om u daar uitvoerig over in te lichten, omdat veel leden volgens ons onvoldoende weten wat er gaande is. Via dit bericht doen we dat, klik hier voor de volledige brief.

Voorts is er een ontwikkeling gaande binnen een groep detaillisten. Wij vinden het tijd worden dat wij ook daarover onze visie op dit moment geven.

Mocht u denken: ‘sjonge wat een verhaal’, leest u dan in ieder geval de allerlaatste alinea. Die is namelijk de belangrijkste.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: ,

Comments are closed.