Astoria bestaat 50 jaar!

Geplaatst op: 26 augustus 2011 door admin Geen reacties

Dit jaar bestaat Astoria dit jaar maar liefst  50 jaar! Astoria is een begrip in Haren en ver daarbuiten. Of je nu gewoon een patatje wilt of een complete zaal wil afhuren om een feest te geven voor vrienden en familie: Astoria heeft alles in huis.

Sinds de start van Astoria in 1961 is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Het geheel vernieuwde restaurant is alweer een tijdje open voor het publiek en de reacties zijn heel positief. Het bedrijf heeft een flinke modernisering gekregen en het gehele restaurant is rolstoelvriendelijk gemaakt.

Natuurlijk laat Astoria het jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. Tot het einde van het jaar organiseert het bedrijf een aantal activiteiten. Zo wordt op woensdag 26 oktober het jubileumboek gepresenteerd. De toegang is gratis en belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30 uur. Zaterdag 29 oktober organiseert Astoria een 80’ 90’ Disco Avond. De toegang is gratis en iedereen is welkom vanaf 21.00 uur.

Dit is niet het enige. Voor het volledige overzicht van alle jubileum activiteiten kun je kijken op de website van Astoria.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Reageer