Een eenvoudige kans om uw winkel onder de aandacht te brengen

Geplaatst op: 16 januari 2012 door admin Geen reacties

Zoals u in de kranten heeft kunnen lezen is de titel ,,Beste Woongemeente” weer aan Haren toebedeelt. Dit biedt ons weer de ,,eenvoudige” kans om publiek naar Haren toe te halen.

 

 

Al diverse keren heeft Haren een landelijke titel mogen ontvangen. De laatste was “Beste gemeente 2011”. Tijdens de bijeenkomsten van het Toeristisch Platform Haren is steeds het belang van samenwerking tussen toeristische- en recreatieve ondernemers enerzijds en winkeliers anderzijds aan de orde geweest. Het Postillion hotel haalt met hun succesvolle weekendarrangementen duizenden bezoekers naar Haren. Binnenkort is er een Chinese tentoonstelling in de Hortus waar vele tienduizenden mensen op af gaan komen. Het bestuur van Ondernemend Haren heeft een “eigen” arrangement laten ontwikkelen waarmee we nog meer potentiele bezoekers naar Haren willen krijgen en terug laten keren.

Concreet is er een webpagina gerealiseerd waarop een bijzonder aantrekkelijk arrangement geboekt kan worden om Haren te bezoeken: www.welkominharen.nl

Twee concrete vragen voor u:
– wilt u aanhaken en ook iets aanbieden aan uw potentiele klanten? Laat het ons weten!
– wilt u uw emailberichten voorzien van een digitale handtekening met een verwijzing naar www.welkominharen.nl of een vermelding op uw website? Wij helpen u graag met het verstrekken van de juiste code’s en zijn zelfs bereid u ter plekke te helpen.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet: HIER, of 050-5275880

Met vriendelijke groet,

Arnold Bergsma,
Ondernemend Haren (Toeristisch Platform Haren)

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Reageer