Allemaal lokaal

Geplaatst op: 23 november 2017 door redactie Geen reacties

Interactief, inspirerend en betrokken. Zijn de kernwoorden van de netwerkbijeenkomst van Ondernemend Haren dinsdag 20 november bij de NOVO.

Allemaal lokaal. Deze avond had een specifieke insteek namelijk meedenken aan de functie en inrichting van de gezamenlijke ruimte op de begane grond van het NOVO-gebouw aan de Torenlaan. In groepen is men gaan brainstormen met uiteenlopende ideeën – van Casino tot Flexplekken – geschreven op 6 flip-overs tot resultaat. Met al deze informatie gaat een projectgroep aan de slag om er uiteindelijk een zeer functionele en mooie ruimte van te maken. Diverse ondernemers hebben aangegeven dat ze graag willen meedenken in het proces. De getoonde betrokkenheid is erg mooi om te zien en de NOVO is er erg blij mee. Voor de realisatie van de herinrichting en verbouwing van de ruimte streeft de NOVO ernaar om dit zoveel mogelijk met lokale ondernemers te realiseren.

Om de geslaagde avond helemaal compleet te maken werd de inwendige mens verwend door lokale ondernemers in de vorm van “Haafjes” en “Pivo bier” en werd de heerlijke catering verzorgd door Bistro Heerlijk.

In 2017 is er nog 1 netwerkbijeenkomst gepland. Dit betreft een borrelavond op dinsdag 12 december bij de Twee Provinciën vanaf 19.00 uur. Wil je ook 2017 gezellig met elkaar afronden? Hou dan je mail in de gaten en meld je aan voor deze avond.

Foto’s door Absolute Fotografie
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags:

Comments are closed.