Agenda winkelacties winkelcentrum Haren 2013

Geplaatst op: 10 april 2013 door redactie


Ondernemend Haren organiseert en facilieert
de volgende winkelacties in het centrum van Haren in het jaar 2013.

 

 

20-30 april Oranjedagen Haren (de oranje parel van het noorden)

Winkels in Haren kleuren oranje in de etalages. Met een ludieke poster maken zij duidelijk achter de nieuwe koning van ons land te staan. Winkeliers houden eigen (kortings)acties tussen 20-30 april. Op zaterdag 27 april van 10-12 uur oldtimers op het Raadhuisplein (blikvanger).

Op zaterdag 27 april van 12-13 uur de actie ‘Ben jij Koning’? Iedereen die Koning heet is om 12.00 uur welkom in de Brinkhorst voor de officieuze kroning en een staatsieportret. Voorts gaat het publiek op de foto met ‘Willem Alexander’ (replica).

Op zaterdag 27 april wordt rond 12.30 uur een minuut GRATIS winkelen bij Jumbo verloot onder mensen die ‘Koning’ heten. Locatie: Brinkhorst.

Op dinsdag 30 april worden door de Oranjevereniging activiteiten georganiseerd in het centrum van Haren, nadat de Tv-uitzendingen van de kroning ten einde zijn.

Zaterdag 25 mei: 1-day outlet Haren

Deelnemende winkeliers houden die dag een uitverkoop van bepaalde artikelen tegen outletprijzen. Ondernemend Haren zorgt voor gerichte publiciteit en promotiemateriaal om zichtbaar te maken dat wie aan de actie meedoet. Wij leveren aankleding van uw outlet-tafel in de winkel.

Zaterdag 1 juni: Zomerbraderie in het centrum 10-17 uur

Ieder jaar weer een publiekstrekker. Honderd kramen in het centrum van Haren, muziek, vermaak, terrassen, livemuziek.

Vrijdag 14 juni 19-23 uur: Midnight Shopping Haren mét openluchtbioscoop!

De koopavond wordt verlengd tot 23.00 uur (!) op deze zomerse avond. Rond de kerk enkele culinaire kraampjes voor hapjes en drankjes, er gaat ook iemand met hapjes rond in de winkels die open zijn. Als klap op de vuurpijl: om 22.15 uur start de openluchtvoorstelling van een vrolijke muziekfilm op een scherm van 30 m2 op het Raadhuisplein. Toegang voor het publiek is gratis. Het wordt dus een heerlijk shop-avondje in Haren!

Zaterdag 22 juni 13-16 uur: Culinaire Markt ‘Buitengewoon Smakelijk’

Met hulp van Chambre d ‘ Amis. Ongeveer 10-15 kramen voor de dorpskerk met culinaire producten van externe leveranciers en van de culinaire winkeliers van Haren. Kijken, proeven, kopen. Sfeervolle livemuziek.

Zaterdag 29 juni 8-17 uur: Fiets-evenement Haren NL – Haren D v.v.

Naar verwachting zullen 500-600 fietsers in de vroege ochtend zich op het Raadhuisplein klaar maken voor een tocht van 150 km. In de middag komen ze terug in Haren. Hun fans blijven waarschijnlijk deze dag in Haren ‘hangen’. Dit is een actie van: www.haren-haren.nl

26 t/m 31 augustus: Art into Shops (aansluiten op kunstmarkt 31-8)

Leerlingen creatieve vakken van het Maartenscollege en ook volleerde kunstenaars gaan enkele werkstukken exposeren in de deelnemende winkels in Haren. In enkele winkels gaat een kunstenaar een product uit die winkel verwerken in een kunstwerk tijdens de kunstmarkt. De prachtige kunstmarkt is op 31-8.

Zaterdag 7 september: Plaza Musica en Waxhands (12-17 uur)

Livemuziek op het Raadhuisplein. Oldtimers als blikvanger. Verder komt in het centrum de kraam Waxhands te staan. Mensen kunnen voor € 10, – een afdruk van hun hand laten maken. Een absolute kraker in andere dorpen, zie: www.waxhands.nl. Leden van Ondernemend Haren bieden vooraf gratis tegoedbonnen aan, waarmee mensen hun afdruk gratis kunnen laten maken. Dat blijkt elders een groot succes. 

Zondag 6 oktober 12-16 uur: Vier Mijl door Haren

Aan dit evenement moet nog nadere invulling worden gegeven. Ideeën welkom.

Zaterdag 23 november 13.30-16.00 uur: Sinterklaas met PakjesFeest

Dit jaar kunnen alle kinderen die naar de intocht komen kijken hun pakje afhalen in deelnemende winkels.

Zondag 22 december 12-17 uur: Kerst Koop Zondag

Aan dit evenement moet nog nadere invulling worden gegeven.

REAGEREN?

Wilt u reageren? Heeft u suggesties? Mail aan: actiebureauharen@gmail.com. Telefoon: 050-5276133. Winkeliers: Kijk, vul aan, doe mee, meld u aan. Samen sterk!

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: ,

Comments are closed.