Advies openingstijden

Geplaatst op: 11 oktober 2017 door redactie Geen reacties

Ondernemend Haren brengt advies uit over openingstijden centrum

Via o.a. een persoonlijke brief, geschreven door voorzitter Jos van Stratum, heeft Ondernemend Haren onlangs een voorstel gedaan voor de openingstijden in het centrum. Dit voorstel werd gericht aan alle centrumondernemers in een ultieme poging om meer – positieve – lijn in de openingstijden te krijgen en daarmee meer duidelijkheid voor zowel ondernemers als consumenten.

Op basis van de reacties heeft het bestuur besloten met een advies dan wel een richtlijn te komen voor alle centrumondernemers met de oproep daar in het belang van solidariteit zoveel mogelijk gehoor aan te geven. Daarbij is Ondernemend Haren zich ervan bewust dat in enkele gevallen arbeidsvoorwaarden of regelgeving een hindernis kunnen vormen.

Ondernemend Haren ondersteunt het advies door de geadviseerde openingstijden breed en duidelijk te communiceren naar de ondernemers én de consumenten. Daarnaast blijft de vereniging samen met de ondernemers actief nadenken over andere mogelijkheden om het centrum aantrekkelijk en gezellig te houden.

Download-button

 

Download hier het advies: Ondernemend-Haren-Advies-Openingstijden-def

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , ,

Comments are closed.