Adopteer een pietenkostuum

Geplaatst op: 25 oktober 2016 door redactie Geen reacties

De pepernoten liggen alweer in de winkel, het Sinterklaasfeest komt er alweer aan! De Intochtcommissie is nu ook al druk met de voorbereidingen voor de intocht van zaterdag 19 november 2016.

sinterklaas-kostuums-ondernemend-haren-banner2

 

De vrijwillige commissie Intocht Sinterklaas Haren staat voor een lastig dilemma. Men wil dat de intocht in Haren absolute kwaliteit uitstraalt, tot in de kleine details. Daarom is besloten om speciaal voor Haren zeventig schitterende Pietenkostuums te laten maken door vrijwilligers bij Beauty VoF. Tussen februari en heden zijn deze inderdaad vervaardigd. De kostprijs (materiaal) is daardoor laag gehouden: €62,50 per pak. Door onvoorziene omstandigheden blijkt er voor deze uitgave geen financier te zijn.

Adopteer een pietenkostuum

Daarom zoekt de commissie nu mensen met hart voor dit kinderfeest, die één of meerdere  Pietenkostuum’s  willen “adopteren” met een eenmalige bijdrage van €62,50 per pak. Op dit moment zijn er reeds 20 pakken geadopteerd. Nu nog 50 pakken te gaan. Bij adoptie van een pak, krijgt u een factuur welke fiscaal aftrekbaar is.

Samen komen we verder

Laten we onze krachten bundelen zodat we in november volop kunnen genieten van de prachtige nieuwe kostuums tijdens het Sinterklaasfeest.  Helpt u ons ook mee? Dat zal de organisatie geweldig vinden! U kunt via info@intochtharen.nl doorgeven hoeveel pakken u  graag zou willen adopteren. U ontvangt dan meer informatie over het storten van je bijdrage.  

Maak kans op bezoek van Sint en Piet op 26 november

Donateurs maken kans op een leuke verrassing. De commissie verloot onder hen een privébezoek van Sint en Piet op een adres naar keuze in de gemeente Haren. Datum: 26 november ergens tussen 17.00-19.00 uur. Het bezoek duurt een klein half uur. Heeft u mensen in uw netwerk die het Sinterklaasfeest in Haren ook een warm hart toedragen? Stuur deze mail gerust door naar je netwerk en nodig ze uit om mee te doen. Laten we samen alles op alles zetten om de overige 50 pakken gefinancierd te krijgen.

Alvast super bedankt voor uw inzet en bijdrage.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.