Themabijeenkomst: Hoe kom je bij de top?

Geplaatst op: 10 oktober 2018 door Linda Goes
Kaart wordt geladen...

willemijn bos
Datum / Tijd
10 oktober 2018
18:30 - 21:00

Locatie
Postillion Hotel

Categorie(en)


 “Wat heb je ervoor nodig en wat moet je ervoor laten?”  

Presentatie van Willemijn Bos, voormalig hockey international”

Willemijn wijst ons de weg. Door de hockeysport heeft ze hoogte- en dieptepunten ervaren. Ze kijkt met ons terug op haar loopbaan. Maar ook vooruit, want ze is nu ook zakelijk actief in de advocatuur. Ook in deze carrière wil ze naar de top, maar hoe?

Wat is het verband tussen presteren in de sport en presteren in het werkveld. Wat heb je nodig? Wat moet je ervoor laten? Of welke drijfveren heb je nodig en welke teamaspecten zijn noodzakelijk om succesvol te zijn?

Willemijn neemt ons mee in haar ervaringen en deelt haar kennis om ook zakelijk succesvol te kunnen zijn. Je bent van harte uitgenodigd  voor deze netwerkbijeenkomst op woensdag 10 oktober.

Willemijn Bos

Van 2010 tot en met 2016 maakte Willemijn Bos deel uit van de selectie van het succesvolle Nederlands hockeyelftal en  speelde ze meer dan 100 interlands. Op dit moment is ze werkzaam als advocaat bij Trip Advocaten & Notarissen.

Willemijn beleefde een nachtmerrie door een paar dagen voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen haar voorste kruisband af te scheuren. Dat gebeurde tijdens de laatste oefenwedstrijd voor dit toernooi. Gelukkig herstelde ze en behaalde ze in de zomer van 2014 goud tijdens het WK in Den Haag. Na de Olympische Spelen in Rio de Janeiro maakte zij bekend te stoppen als international.

Nu presteert ze het best in een dynamische omgeving waarin zij kan sparren met haar collega’s. Willemijn: “Dankzij mijn ervaring in de topsport kan ik goed presteren onder druk en heb ik geleerd strategisch te denken. Ik bekijk zaken van verschillende kanten, waardoor ik tot nieuwe inzichten kom. Ik heb overtuigingskracht en probeer altijd tot de beste oplossing te komen.”

Wanneer en Waar

  • Wanneer: woensdag 10 oktober
  • Hoe laat: ontvangst vanaf 18:30 uur, begin 19:00 uur.
  • Waar: Postillion Hotel Haren-Groningen (Emmalaan 33, Haren)

 Aanmelden

Wil je de top bereiken?  Meld je aan via info@ondernemendharen.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Trip Advocaten en Notarissen.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.