OH Netwerkbijeenkomst

Geplaatst op: 20 september 2016 door redactie
Kaart wordt geladen...


Datum / Tijd
20 september 2016
18:15 - 21:00

Locatie
Boomker Boeken

Categorie(en)


Buffetbijeenkomst Fountainheads Wake-Up Call

De Fountainheads Wake-Up Call. Mis dit niet! Ondernemend Haren nodigt je uit voor een “wake-up call” bij Boomker Boeken in samenwerking met ING Bank Haren voor dinsdag 20 september. Zie hieronder het afwijkende programma.

Deze unieke netwerkbijeenkomst met de Fountainheads Jan Henk Bouman en Wim van Rooijen is bedoeld om de ogen van ondernemers te openen, ze te verwonderen en te verrassen. Dit bereiken ze door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pakt u innovatie aan? Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?

Het valt niet mee om ondernemer te zijn in deze tijd waar de invloed van technologie, internet en mobiel op businessconcepten geweldig groot is. Een tijd waarin mens, maatschappij en businessmodellen in een hoog tempo veranderen. Veranderende markten vragen om nieuwe inzichten.

De Fountainheads Wake Up Fountainheads Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman zijn zelf ook ondernemer en verkennen daarnaast alle relevante trends en vertalen dit naar businesskansen. Hun Wake-Up Call is de brandstof voor nieuwe ondernemersenergie.

De bijeenkomsten heeft de volgende tijdsindeling:

  • 18:30 uur; ontvangst deelnemers
  • 19:00 uur; welkom & Wake-Up Call door de Fountainheads
  • 20:00 uur; napraat met borrel en hapjes
  • 21:00 uur; afsluiting

Opgave

Voor deelname kunnen leden en introducés zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier voor de buffetbijeenkomsten. Na verzending van het formulier wordt u toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvangst u enkele dagen voor de bijeenkomst een bevestiging van deelname.

    

captcha

Sponsor buffetbijeenkomsten

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.