Inspiratie Netwerkevenement

Geplaatst op: 17 januari 2019 door Linda Goes
Kaart niet beschikbaar


Datum / Tijd
17 januari 2019
09:30 - 18:00

Locatie

Categorie(en)


Open Coffee Haren organiseert in januari 2019 een inspiratie netwerkevenement voor én door ondernemers. Al 5 jaar is er maandelijks een Open Coffee Haren netwerkochtend, dit wordt groots gevierd met een mooi dagevenement met alle ingrediënten die je van Open Coffee Haren gewend bent.

De dag is gevuld met inspirerende (interactieve) presentaties, workshops, een netwerklunch, inspiratiesessies, netwerkborrel en meer! Je wordt volop geïnspireerd om meer uit je bedrijf te halen en elkaar te versterken. Aan het eind van de dag ga jij 100% enthousiast naar huis omdat je waardevolle contacten hebt opgedaan, nieuwe ideeën hebt voor je eigen bedrijf en zin hebt om er mee aan de slag te gaan.

Voor wie?

Het evenement is openbaar en wordt georganiseerd voor ondernemers en ondernemende enthousiastelingen, net als de bijeenkomsten. Er komen mensen die bijna een eigen bedrijf gaan starten of al jaren ondernemen. Er komen zzp-ers en ondernemers die een klein team in dienst hebben. Zowel mensen uit de omgeving Haren als daarbuiten. Elke bijeenkomst zijn er zowel bekende als nieuwe gezichten komen er ook weer nieuwe mensen. Ben je nog nooit bij een van onze bijeenkomsten geweest? No problemo, meld je gewoon aan en je bent erbij. Als jij ondernemend of ondernemer bent én je hebt zin om volop geïnspireerd te worden, dan ben je van harte welkom.

Sprekers

De dag wordt gepresenteerd door Margreet Uildriks en Désirée Boerema. Zij presenteren en begeleiden ook enkele onderdelen, net als tijdens de bijeenkomsten. Daarnaast zijn er verschillende ondernemers zijn die hun kennis en ervaring delen om jou te inspireren. Dit gebeurt in verschillende interactieve vormen, zodat het geen algemene praat is maar ieder voor zich er waardevolle inzichten uit kan halen. We gaan dus lekker met elkaar aan de slag 🙂 . Meer informatie over de sprekers volgt later. Thema’s voor deze dag:

  • Inspireren: kennis en ervaring delen.
  • Verbinden: ontmoeten en bruggen bouwen.
  • Verdiepen: jezelf als ondernemer & je bedrijf.
  • Weggeven: waar kun jij een ander mee verblijden?
  • Samen: is het leuker, sta je sterker en kom je verder.

Programma

Hieronder het programma van het Inspiratie Netwerkevenement 2019. De inloop is, net als bij de bijeenkomsten, vanaf 09.30 uur. Kom lekker op tijd zodat je er om 10 uur bij kan zijn bij de Opening. Daarna volgen er zo’n vier inspiratiesessies door en voor ondernemers waarover je kunt napraten tijdens de netwerklunch. Vervolgens zijn er weer meerdere inspiratiesessies met aansluitend een netwerkborrel.

09:30 uur Inloop
10:00 uur Opening
10:30 – 12.30 uur Inspiratiesessies
12:30 – 14:-00 uur Netwerklunch
14:00 – 16.00 uur Inspiratiesessies
16:00 – 18:00 uur Netwerkborrel
Hele dag Verrassingselementen
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Comments are closed.