Aankondiging Onderzoek Centrum Haren

Geplaatst op: 22 maart 2014 door redactie

OndernemendHaren-KarelJan-Alsem-OnderzoekDe wereld verandert en daarmee het koopgedrag van onze consument ook. Net als veel andere gemeenten, merkt ook Haren dit. Dat is de reden waarom Ondernemend Haren een onderzoek is gestart om hier inzicht in te krijgen. 

Dit onderzoek wordt gedaan onder leiding van Dr. Karel Jan Alsem, Lector Marketing en docentonderzoeker drs. Frits van Leer, beide verbonden aan de Hanzehogeschool te Groningen. Het onderzoek bestaat uit 2 delen, een ondernemersdeel en een publieksdeel.

Middels dit bericht willen wij de winkeliers informeren dat u binnenkort bezocht wordt door een student van de Hanzehogeschool die u zal vragen om samen met hem de ondernemersvragenlijst in te vullen. Dit zal niet meer dan 10 minuten kosten. Alle winkels in het centrum, lid of geen lid van Ondernemend Haren, worden bezocht. Mogen we op uw medewerking rekenen?

Het is uiteraard ook in uw eigen belang. Naast het bezoeken van de ondernemers zullen de studenten een aantal dagdelen in Haren op straat het publiek aanspreken en vragen om met hun een publieksvragenlijst in te vullen. Beide enquêtes zijn anoniem. 

Met de uitkomst van dit onderzoek zal de Hanzehogeschool, in overleg met diverse partijen, een marketingadvies voor Haren opstellen en dit t.z.t. aan u presenteren.

Alvast bedankt voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,

Ondernemend Haren
Jaap Boerema

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via het contactformulier: klik hier.

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
Tags: , , , , , ,

Comments are closed.